Popular

13-15 ianuarie – un weekend cu multe evenimente memorabile. Recomandăm!

Au trecut sărbătorile. Gata, am revenit la viața socială ☻. Acest sfârșit de săptămână ne-a adus și câțiva fulgi de zăpadă, deci e atmosfera perfectă pentru a ieși din casă.

iTicket.md îți recomandă evenimentele acestui weekend (13-15 ianuarie)

Vineri

MAESTRUL ŞI MARGARITA de Mihail BULGAKOV

Seara de vineri poate fi încheiată într-un mod misterios așa cum doar Bulgakov știe să o facă. Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” vă invită la spectacolul Meastru și Margarita (de Mihail Bulgakov). Regizorul pune în scenă un spectacul magistral de actualitate și cu foarte multe întrebări pentru spectator.

Biletele se găsesc chiar AICI.

maestru si margarita

Chirița în provincie

Cel mai longeviv spectacol din Republica Moldova își așteaptă spectatorii la teatrul Eugene Ionesco.„Chirița în provincie” e mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii. I-ați porția de râs și bilete de pe iTicket.md

chirita in provincie

Sâmbătă

Curs de contabilitate

Ziua de sâmbătă poate fi începută cu un curs de contabilitate chiar din bucătăria ta. Cursul va fi online și este dedicat celor care vor să urmeze o profesie în acest domeniu, cei care vor să lanseze o afacere etc.

Cursul va dura 2 luni, timp în care vei învăța toate tainele acestui domeniu.

Toate detaliile pe găsești pe iTicket.md

curs

„Tata” de D. Matcovschi

Un spectacol 14+ în regia lui Slava Sambriș.

Văzând pentru prima dată lumina rampei în 1978, spectacolul „Tata” de Dumitru Matcovschi a înscris o pagină importantă în evoluția teatrului național și a artei scenice. Punerea în scenă a acestui text la Teatrul „Luceafărul” are multiple conotații – această premieră a deschis cea de-a 60 stagiune a Teatrului.

Păstrând intact textul dramaturgului, dar încadrat de o multitudine de metafore și simboluri scenice, spectacolul ”Tata” nu reprezintă o viziune artistică asupra trecutului, ci, mai degrabă, o analiză a individului în raport cu sine însăși și cu cei care îl înconjoară. Astfel, cea mai recentă montare a acestui text la Teatrul „Luceafărul” nu este o incursiune în trecut, ci, de fapt, o eventuală previzualizare a unui viitor nu foarte îndepărtat.

Detalii și bilete Aici!

tata

Duminică

RECITAL DE ORGĂ – DE ZIUA CULTURII NAȚIONALE

De ziua culturii naționale ANNA STREZEVA prezintă un recital de orgă , participă VASILII MOSCVITIN, timpane. În program creații de J.S.BACH, F.LISZT, H.F.M.LANGLÉ, Ch-M.WIDOR, T.CHIRIAC și în premieră – Simfonia pentru orgă și timpane de V.CIOLAC.

Accestul copiilor sub 7 ani în sala de concert este interzis.

Bilete pe iTicket.md

orga

White Party

Cea mai tare petrecere a anului va avea loc la Richland. Vino și te distrează împreună cu prietenii, alături de studenții Genius Academy, într-o atmosferă magică cu muzică, fum, lumini și animatori. Copilul tău își va fi recunoscător.

În program:

  • Distracții tematice cu Animatorii
  • Show chimic
  • Cryo Show
  • Cryo înghețată
  • Show cu bule de săpun
  • Magicieni

Grăbește-te să prinzi bilete: iTicket.md

white party

Să ai un weekend frumos!

Back to top button