Popular
Trending

4-6 noiembrie: – Un weekend plin cu evenimente ce merită vizitate

Știm că deja ești cu gândul la weekend și la relaxarea bine meritată. Dacă cumva încă nu ai un plan pentru vineri, sâmbătă și duminică – noi te salvăm.

Ți-am pregătit lista cu evenimentele ce merită vizitate în acest weekend.

Vineri

Networking la un pahar de vin, ediția XXI

Chişinău Afterwork este un eveniment de socializare dedicat tuturor persoanelor active. Obiectivul este de a da participanţilor oportunitatea de a socializa şi de a construi viitoare parteneriate într-o atmosferă relaxată și prietenească.

Pentru cine este acest eveniment? Pentru profesioniștin din diferite domenii, companii și intituții, freelanceri.

Dress code: Smart casual

Bilete și detalii pe iTicket.md

GENUȘĂREASA

Nimic din ce știți despre Cenușăreasa nu se regăsește în piesa de teatru al regizorului Mihai Țărnă, după piesa dramaturgului francez, Joel Pommerat.

Mama micuţei Geanina moare, iar ultimele sale cuvinte pe patul de moarte sunt interpretate greşit şi îi schimbă viaţa copilei. Geanina îşi va asuma responsabilitatea de a ține mama departe de „moarte” dacă, din cinci în cinci minute, se va gândi la aceasta.

Drama Cenușăresei se regăsește, totuși, în relația pe care o are cu tatăl ei. Este vorba de frica tatălui de a eșua în încercarea sa de a-și reface viața, ceea ce-l determină să anuleze practic propria-i existență de tată.
O anti-poveste în premieră despre datorie, sentiment de vinovăţie, dragoste, frică şi moarte.

Bilete la spectacol se găsesc AICI

Sâmbătă

STAND-UP NAȚIONAL | Chișinău

Sâmbătă poți râde pe cinste la prrimul „STAND-UP NAȚIONAL” din țară. Cei mai cunoscuți comedianți de la noi vor zgudui pereții Palatului Național „Nicolae Sulac”. Acesta este ultimul și cel mai grandios spectacol din cadrul Proiectului Stand Up Național.

Detalii și bilete: iTicket.md

Premieră! ZĂVORÂTUL

Mono-spectacolul „ZĂVORÂTUL” îl aduce în scenă pe legendarul IGOR CHISTOL, într-un thriller desfășurat la viteză neregulamentară, în care viitorul se confundă cu trecutul, comicul devine tragic de absurd, iar limitele dintre bine și rău dispar, atunci când sursa de viață devine brusc și sursă de moarte.

Biletele se găsesc pe iTicket.md

Duminică

FORUM TERAPEUTIC

Un eveniment cu și pentru femei. Scopul evenimentului este să aducă laolaltă mai mulți specialiști care vor prelucra practic una din cele 7 laturi propuse ale feminității. Specialiștii promit că în cadrul întrunirii vei: Descoperi cum să te faci respectată și admirată. Conștientiza cine ești tu ca femeie. Înțelege cum poți evolua și depăși convingerile limitative, dar și multe altele.

Mai multe detalii și bilete găsește pe acest link.

Invitație la vals

Unul din cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română – romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș – este pus în scenă la Geneza Art. Un spectacol emoționant, cu o avalanșă de trăiri, care îți va atinge strunele sufletului.

„Invitație la Vals” nu se joacă foarte des pe scena de la Geneza Art, fiind o piesă foarte solicitantă. Ar fi păcat să o ratezi.

Biletele le găsești AICI.

În concluzie: weekend-ul 4-6 noiembrie arată frumos. Pe acest link găsești și alte evenimente la care poți merge să te distrezi.

Back to top button