Popular

Antytila vine la Chișinău – o nouă descoperire din lumea muzicii ucrainene!

Trăim într-o lume care ,,se întoarce pe dos”  în tempouri nemăsurate. Tot ce putem în acest context este să rămânem flexibili și să facem artă din tot ce trăim și tot ceea ce suntem, rapid, hotărât și plini de curaj.
Exact asta au ales să facă membrii  trupei ucrainene, Antytila vine la Chișinău, în data de 2 decembrie 2023 te invită să îi cunoști în cadul unui concert memorabil și unic.


Tinerii: Taras Topolia, Serhii Vusyk, Mykhailo Chyrko, Dmytro Zholud, Dmytro Vodovozov s-au format ca și trupă în anul 2007, iar de atunci cuceresc inimile. O curiozitate interesantă este că în 2018, chiar Președintele Volodemyr Zelenski s-a filmat în clipul lor LEGO.

Dacă vrei să îi descoperi și tu mai îndetaliat, asigură-te că ai bilet la concertul din 2 Decembrie!

Antytila nu este doar o trupă, ci o forță care a unit oamenii în stadioane și arene de talie mondială și care a luptat pe front, pentru pace și viitor liniștit. Aceștia s-au făcut remarcați și au colaborat cu artiști precum Ed Sheeran și membrii trupei U2 – Bono și the Edge.

Alături de Ed Sheeran au creat cântecul ,,2step”, acesta redă cum se schimba viața și visele oamenilor pe timp de război, clipul a ajuns la 18M de vizualizări!

 Băieții transmit spiritul și puterea Ucrainei prin fiecare notă.

Pe 9 februarie 2023, Antytila ​​a lansat videoclipul pentru melodia lor „Bakhmut Fortress”, care a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube.

Pe 25 mai 2023, trupa a prezentat piesa „My Falcon” în două limbi (ucraineană și engleză), iar melodia a devenit coloana sonoră a jocului de calculator germano-finlandez Death from Above.

Piesa “Hello” a devenit coloana sonoră a unui documentar BBC și-a deschis ușile muzicii ucrainene moderne pentru publicul european și american.

Antytila vine la Chișinău! Trupa te invită să împarți cu ei o seara pop-rock răsunătoare, ia bilete acum!

Vei uita de rutină, dar și vei simți solidaritate pentru vecinii noștri!


Acolo, o să-ți amintești cu siguranță care sunt valorile umane de care merită să te ții,  chiar și atunci când timpul în care trăiești îți face ,, teste de rezistență”.

Back to top button