Popular

Ce faci în weekend-ul 9-11 decembrie? Iată la ce evenimente poți merge

Iarna și-a intrat în drepturi. Zilele acestea ne-am bucurat de prima zăpadă și primele decorațiuni de Crăciun din centrul capitalei, deci ar fi păcat să stăm în casă pe parcursul weekend-ului.

Dacă ești în căutare de evenimente faine să știi că ai ajuns unde trebuie.

Iată la ce evenimente frumoase poți merge:

Vineri (9 decembrie)

Darul de Aur

Vineri sunteți așteptați la un spectacol cu muzică ușoară și cu decernare de premii. Interpreții pe care vei avea ocazia să îi vezi și să îi asculți sunt: Ion Suruceanu, Ian Raiburg, Vitalie Dani, Anatol Mirzenco, Gheorghe Țopa, Lenuța Gheorghiță, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Ady Carp, Mariana Șura, Viorelia,Patric Hanganu. Invitatul de onoare va fi artistul DANKO.

Prezentatori: Anatol Melnic și Anatol Cotrobai.

Mai sunt câteva bilete. Ar fi bine să te grăbești. Intră pe acest link și alege cel mai bun loc.

darul de aur

Vernisajul Vinului – „Magia Vinului Divin!”2022

Ești invitat la cea de-a XVIII-a ediție a Vernisajului Vinului, un eveniment select, care va aduna în acest an peste 60 de producători locali sub egida brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

Vernisajul Vinului revine, după o pauză de 2 ani, cu o ediție jubilară și cu multe noutăți surprinzătoare, vinuri de calitate prezentate într-o atmosferă efervescentă. Legendarul eveniment este dedicat spumantelor și vinurilor alese, divinurilor de calitate, care au fost premiate la cele mai importante concursuri internaționale. Vei avea posibilitatea să te delectezi cu cele mai apreciate vinuri, să descoperi noutățile sezonului și să te bucuri de atmosfera deosebită.

Evenimentul va avea loc la Palatul Republicii începând cu ora 18.00.

Bilete pe iTicket.md

vernisajul vinului

Sâmbătă (10 decembrie)

Suflul Iernii

Cea mai așteptat spectacol pentru copii revine. Vino cu micuții tăi să savurezi din magia sărbătorilor de iarnă alături de: Copiii Studiourilor de muzică și dans. Pe lângă asta vor fi multe surprize, animatori, actori, personaje din povești și desene animate, Moș Crăciun, invitați speciali și multe, multe baloane.

Bilete AICI

suflul iernii

Conferința Internațională „Vindecarea traumei psihologice și reziliența la copii și adulți

Conferința Internațională „Vindecare traumei psihologice și reziliența la copii și adulți” va fi un spațiu pentru a împărtăși și acumula cunoștințe și un HUB de creștere a specialiștilor din domeniul sănătății mintale.

Evenimentul este organizat de Institutul pentru Familie și Inițiative Sociale (IFIS), în perioada 9-10 decembrie. Conferința va avea focusul pe două direcții – trauma la copii și trauma la adulți.

Specialiști la nivel internaționalvor împărtăși din experiența lor de vindecare a traumelor. Monika Jongerius Joras (Olanda), Popa Dana (Olanda), Marcel Nedelcu (România), Ovidiu Jumanca (România), Sergiu Toma (Moldova) și Angelica Sirețchi (România) sunt speakerii evenimentului.
Dacă ești psiholog/ă, psihoterapeut/ă sau te pasionează domeniul psihologiei, această Conferință este pentru tine.

Prețul biletelor îl afli pe iTicket.md

conferinta

Wine Up by CRICOVA

Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu orele 18.00 se va desfășura un nou Wine Up by CRICOVA în incinta Regatul Vinului. În cadrul acestui eveniment se vor degusta combinații între vin și carne, cele mai îndrăgite și apreciate asocieri gastronomice.

Va fi o seară gustoasă și magică.

Bilete se găsesc doar pe iTicket.md     

wine up

Duminică (11 decembrie)

Fashion Soireé

O nouă ediție de Fashion Soiree ne adună în prag de sărbătoare să admirăm creațiile de sezon a designerilor autohtoni. 15 producători locali de ținute pentru adulți și copii, vin să-și prezinte colecțiile de iarnă, dar și cele create special pentru petrecerile de sărbători.

Ținutele vor fi îmbrăcate de personalități notorii din diferite domenii, care vor avea în acea seară rolul de modele.

Pentru a prinde bilete accesează acest link: iTicket.md

fashion

Invitație la Vals

Seara de duminică poate fi perfectă pentru o piesă de teatru tulburătoare.

Unul din cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română – romanul “Invitația la Vals” de Mihail Drumeș a fost transformat în piesă de teatru la Geneza Art.

Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat”. O drama omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult. Actorii Iurie Gologan și Dana Ciobanu, vor forma un tot organic cu eroii centrali ai romanului „Dor și Micaela” într-o iubire acută, disperată și spectaculoasă.

Bilete AICI

invitatie la vals

Dacă vrei să afli ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend accesează acest link

Back to top button