Popular

Cine este Cel Mai Puternic Om din Țară? Hai să aflăm împreună la Gladiator Challenge Moldova!

Vă invităm să vă alăturați celui mai fierbinte eveniment sportiv din Republica Moldova, Gladiator Challenge Moldova. Împreună vom identifica Cel mai Puternic Om din Țară și câștigătorul premiului mare de 100 000 lei.

Competiția națională “GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA” reprezintă o premieră în țara noastră dar și în regiune. În cadrul evenimentului participă 100 sportivi de talie națională, campioni mondiali, din toate tipurile de sport, și de toate categoriile de greutate, femei și bărbați la un loc, inclusiv sportivi din structurile de stat cum ar fi armata, MAI, SPPS, pompieri, etc. În lista participanților la competiție se enumeră campioni mondiali și europeni precum: Anastasia Nichita, Valeriu Mircea, Irina Rîngaci, Denis Vieru, Stanislav Reniță, Cornel Lîsîi, Rodion Sucman și mulți alți sportivi de talie națională și internațională.
Timp de 2 zile participanții vor trece 11 probe tensionate care vor pune la încercare abilitățile precum forța, rezistența, agilitatea și lucrul în echipă. Probele care vor provoca sportivii le puteți analiza pe site-ul www.gladiatorchallenge.md

Show-ul se va desfășura la cel mai tare complex sportiv din țară, Arena Chișinău, care este dotat cu cele mai bune condiții pentru a savura evenimentul din plin și din orice unghi de vedere.

Toată competiția se organizează în așa mod încât să iasă un show de excepție alături de peste 60 de dansatori acompaniați de fanfara MAI iar surpriza cea mare este invitatul special trupa Gândul Mâței, care va încinge atmosfera în arenă. De asemenea la eveniment vor fi diverse activități interesante pentru fiecare, concursuri cu premii și mâncare gustoasă. 

Pentru toți cei care doresc să afle primii cine va deveni Cel mai Puternic Om din Țară vă invităm pe iTicket.md să achiziționați bilete la preț redus. Biletele VIP le puteți cumpăra la numărul de telefon 0(79) 223 334. Biletele sunt limitate așa că nu pierdeți această oportunitate unică de a vedea un show sportiv senzațional alături de cei 100 cei mai buni sportivi din țară. Restricții de vârstă nu se aplică. La eveniment pot fi prezenți cât copiii atât și adolescenții. 

Prima zi de provocări

Ziua doi de provocări

Important de menționat ! Emisie live nu va fi. Competiția va fi filmată și difuzată în format de serial în primăvara anului 2024 la postul de televiziune TVR Moldova, care este partenerul media general.

Pentru cei care doresc să susțină sportivul favorit o pot face pe link-ul https://gladiatorchallenge.md/votul-gladiatorilor/ . Sportivul cu cele mai multe voturi va primi o viață în competiția GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA. Puteți vota odată la 24h iar votul este gratuit.

Ia acum bilete să fii la eveniment și să afli primul cine este cel mai puternic om din țară!

Vă invităm pe pagina de instagram și facebook @gladiatorchallenge.md. Acolo o să aflați multe detalii interesante despre fiecare participant și procesul de pregătire a celui mai grandios eveniment sportiv GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA.

Verifică de asemenea
Close
Back to top button