Popular

Evenimentele weekend-ului 17-19 februarie! Ce alegi? (Foto)

Weekend-ul se apropie cu pași grăbiți. E momentul să ne facem planuri pentru a ne relaxa din plin. Zilele de 17-19 februarie vor fi mai frumoase datorită eevenimentelor ce au loc în Chișinău. Noi avem pentru tine câteva sugestii. Teatru sau Operă, ce alegi?

În plus, weekend-ul acesta ne vom bucura și de temperaturi mai generoase.

Vineri

OPERA, LA NOSTRA VITA!

opera

Vineri seara o poți petrece în compania artiștilor din România. Soprana Mădălina Bourceanu, baritonul Alexandru Chiriac și pianista Liora Popa – vă așteaptă la un recital de poveste.

Artiști vin de la Opera din Brașov și sunt gata să cucerească publicul de la Chișinău.

Evenimentul va avea loc la Sala cu Orgă. Detalii și bilete pe iTicket.md

Funia

funia

Ești iubitor de detective, drame și suspans? Atunci Funia este acel spectacol pe care trebuie să îl vezi.

FUNIA (ROPE) este a adaptare a piesei autorului englez Patrick Hamilton.Tot în baza acestui text a fost făcut renumitul film „ROPE” în regia lui Alfred Hitchcock. Acțiunea piesei se desfășoară într-un apartament de lux din New York. Doi tineri îl omoară pe prietenul și colegul lor de facultate, David Kentley. De ce? Pentru senzație. Brandan și Phillip decid să ascundă cadavrul într-o ladă și organizează o petrecere chiar în apartamentul în care s-a petrecut crima. Această ladă va servi drept masă pentru sărbătoare. Printre invitați este tatăl lui David, mătușa lui, logodnica lui, colegul lor de facultate, Keneth și cireașa de pe tort este profesorul lor de filosofie, Rupert Cadell. El este cel care …Dar nu mai bine vii tu la spectacol pentru afla ce se va întâmpla?

Bilete AICI

Sâmbătă

Motanul Încălțat 2+

motanul incaltat

Fă-i o bucurie copilului tău în acest weekend. „Motanul Încălțat” îl va cuceri.

Motanii sunt poznaşi şi curajoşi. Dar dacă mai încalţă şi cizmuliţe roşii… fac adevărate minuni! Să vezi şi să nu crezi! Motanul încălţat în cizmuliţe roşii face atâtea pozne şi chiar minuni, încât îi cucereşte pe împărat şi pe fata acestuia. Şi toate astea nu pentru sine, ci pentru stăpânul său, pentru că Motanul este bun la inimă şi îşi doreşte stăpânul fericit. Ce minunat e să doreşti fericire aproapelui!

Bilete pe iTicket.md

ILUZII

iluzii

O piesă de teatru simplisă la capitolul decor, dar cu toate acestea este complexă în stări și emoții.

Piesa nu conține acțiunea scenică,  decorurile cu care suntem obișnuiți în teatru; este o poveste orală despre viața conjugală a două cupluri – Albert și Margaret, Sandra și Denis.

La începutul spectacolului, există sentimentul că va fi vorba despre faptul că o persoană adesea nu trăiește așa cum își dorește, nu îndrăznește să spună despre  sentimentele sale și, în  final – viața pare un vis, o iluzie. Dar pe măsură ce istoria progresează, îți dai seama din ce în ce mai clar că adevăratul ei sens este să  reamintească  publicului că dragostea, încrederea, afecțiunea, recunoștința sunt foarte fragile. Este nevoie de ani de muncă și mișcare constantă unul față de celălalt pentru a construi relații puternice, de durată.

Distribuție: Anatol Durbală, Elena Frunze-Hatman, Olesea Sveclă, Victor Untilă.

Bilete și alte detalii AICI

Duminică

Premieră! Aventurile peștișorului azuriu!

Pestisorul azuriu

Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” vă invită la o piesă deosebită.

În acest spectacol este creat un adevărat univers marin, personaje interesante, cu un puternic impact atât asupra copiilor cât şi asupra părinţilor şi bunicilor. O poveste unică, o adevărată experienţă în care teatrul va fi mai aproape de sufletele lor.

Bilete pe iTicket.md

Traviata

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită la opera în patru acte de Giuseppe VerdiTraviata.

Opera se prezintă în limba italiană cu subtitrare în limba română.

Bilete AICI

Pe acest link vei găsi și alte evenimente care vor avea loc în intervalul 17-19 feabruarie.

Back to top button