Popular

Concerte și spectacole magice în weekend-ul 23-25 decembrie

Weekend-ul acesta sărbătorim alături de cei dragi Crăciunul. După masa tradițională în familie vă recomandăm să mergeți la concertele și spectacolele magice organizate cu mult drag pentru voi. Spiritul Crăciunului este aici și merită să îl îmbrățișezi.

Vineri

Christmas Story

chrismas story

iTicket te invită la un Crăciun Simfonic uluitor „Christmas Story”.

Artiștii care vor urca pe scenă sunt: Mariana Bulicanu, Bogdan Mihai, Cătălin Josan, Tania Cergă, Geta Burlacu, Pasha Parfeni, Cristina Scarlat, Mark Oselski. Artiștii vor fi acompaniați de: Orchestra extinsă a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijor Dumitru Cârciumaru și Capela Coral Academică „Doina”, dirijor Ilona Stepan.

Nu rata un concert cum nu s-a mai văzut. Bilete încă se găsesc pe iTicket.md

Moș Brahms Colindă

Moș Brahms Colindă

Știm că este perioada colindelor, dar asta nu înseamnă că iubitorii de muzică clasică sunt ignorați.

Sala cu Orgă vă invită la un concert excepțional: Moș Brahms Colindă. În program veți avea:

F.Schubert – Sonata pentru vioară D.574 Grand Duo

I.Stravinsky – Istoria unui soldat

***pauză cu vin***

J.Brahms – Trio cu clarinet op. 114

M.Bruch – din 8 piese pentru clarinet, violoncel și pian

Bilete AICI

Sâmbătă

Stage Door Christmas Concert

stage door

Cel mai romantic concert al acestei ierni se preconizează a fi la Stage Door cu Stas Goncear, Călin Ganea și Sirop Band.

O compilație a pieselor de iarnă și noul single „It’s Christmas Now” vă vor duce direct în atmosfera filmelor de Crăciun – cu multă emoție și decorațiuni luxoase. Apropo, se vor servi placinte și vin fiert.

Bilete pe iTicket.md

„Magie de Crăciun” – versiune scenică Ion Jitari

magie de craciun

Tot în Weekend-ul răciunului Teatrul „Luceafărul” vă așteaptă la un spectacol potrivit pentru toată familia.

Spectacolul ne prezintă o familie care se confruntă cu mari dificultăți și, deși ajunsă în impas, acești oameni necăjiți demonstrează că nimeni și nimic nu este în stare să le ia cele mai de preț comori – sufletul și dragostea. Într-o lume în care suntem obișnuiți să primim, Moșul nu aduce doar cadouri, ci ne învață să fim mai buni și mai darnici. Ne vom convinge odată în plus că, deși credința este cea care ne apropie de o minune, numai prin faptă și cu participare, minunea se poate săvârși.

Bilete: iTicket.md

MICUL PRINȚ | PREMIERĂ

micul print

Micul Prinț este un spectacol nu doar pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Pentru copii acest spectacol este este o poveste încântătoare, interesantă și sensibilă despre universul copilăriei inocente, prietenie, dragoste, altruism.

Pentru adulți este o revenire la copilul din ei, pierdut odată cu trecerea prin timp. Este o meditație profundă despre valorile umane, responsabilitate și legătura dintre oameni, toleranță, singurătate, despre esența umanității și cunoașterea de sine prin intermediul călătoriei.

Bilete AICI

Duminică

Colivia cu nebune

colivia cu nebune

O nouă premieră la teatrul „Luceafărul”. „Colivia cu nebune” este o comedie în regia lui Slava Sambriș. Despre ce este specacolul? Un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare. 

Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… 

„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

Vă promitem că este un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi.

Bilete: iTicket.md

Feeria Crăciunului

feeria craciunului

Feeria Crăciunului este un spectacol nemaipomenit la Circul din Chișinău. În program vor fi jongleri, gimnaști în aer pe curele, acrobat pe sfoară și mulți alți artiști, care te vor uimi.

Găsește biletele AICI

Dacă vrei să afli ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend, accesează acest link

Foto: truelovewords.com

Back to top button