Popular

Evenimentele primului weekend de primăvară

Primăvara e aici!!! Știm că ai așteptat zilele cu soare și luminoase. O dată cu luna martie are loc și deschiderea festivalului „Mărțișor”, astfel ne așteaptă o mulțime de evenimente interesante și pentru toate gusturile.

Dar, să incepem cu primul weekend din martie. Noi îți recomandăm câteva evenimente pentru 3-5 martie.

Vineri

Lăutarii Altfel

Palatul Național „Nicolae Sulac” vă invită la un concert de excepție: „Lăutarii Altfel”. La aniversarea de 70 de ani a maestrului Nicolae Botgros, artistul ne pregătește un show de excepție.

Pe scenă vor mai evolua: Marcel Pavel, Paula Seling, Brio Sonores, Ionut Fulea, Monica Anghel, Ion Paladi, Natalia Barbu, Vasile Iovu, Vladimir Fotescu.

Acompaniază Orchestra Națională „Lăutarii” în format ALTFEL, condusă de Nicolae Botgros și Angry Band, condus de Valentin Schirca.

Bilete pe iTicket.md

lautarii altfel

Dimitri’s Bats (RO) Live la Artcor

Atenție, iubitori ai extravaganței, formația Dimitri’s Bats revine în Chișinău vineri, 3 martie, la Artcor, pentru un concert extraordinar, în cadrul căruia veți avea plăcerea de a vă bucura de o seară de muzică incandescentă.

Fanii muzicii dimitrisciene vor fi răsfățați cu un show plin de efecte sonore și lumini, cu o energie ce va face clubul să se clatine din temelii.

Bilete pe iTicket.md

concerta de lansare

Sâmbătă

RIGOLETTO

Sâmbătă Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită la operă în trei acte de Giuseppe VerdiRIGOLETTO.

„În centrul operei verdiene, se situează drama psihologică, astfel chipul eroului principal Rigoletto este caracterizat complex: bufon de curte, tată iubitor profund suferind şi răzbunător nemilos. Cu Rigoletto compozitorul îşi afirmă deplina maturitate, în care subtilitatea psihologică se întrece cu frumuseţea muzicală. De altfel, însuşi autorul ţinea să sublinieze: „Lucrul cel mai frumos din câte am pus pe muzică este Rigoletto”.

Bilete AICI

rigoletto

Recital de orgă cu ORGANISTUL EUGENIO și MARIA FAGIANI /Italia

În cadrul Festivalului Internațional de Muzică ”MĂRȚIȘOR-2023”, organistul EUGENIO MARIA FAGIANI prezintă un recital de orgă cu muzică italiană. Concertul va avea loc cu participarea Corului Național de Cameră condus de Ilona Stepan.

Pentru detalii și bilete accesează acest link.

recital de orga

Duminică

„De ziua ta, mamico”

„De ziua ta, mamico” e un spectacol tematic de animație distractiv și educativ pentru copii.

Evenimentul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-7 ani. Spectacolul nu este dramatic, prin care copii privesc și doar ascultă, dar unul interactiv, cu dansuri și cântece.

Durata spectacolului: 60 de minute.

Bilete pe iTicket.md

de ziua ta mamico

DAMA DE INIMĂ REA de Viorel CORNESCU

Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” vă invită la premiera: „Damă de inimă rea”. Spectacolul reprezintă o adaptare după opera dramatică a lui W. SHAKESPEARE.

„Viața e un teatru iar lumea joacă un rol în el” – această memorabilă maximă shakespeariană își află în spectacol o vie întruchipare, expresia unei eterne realități umane, care ne-a făcut să zâmbim ori să lăcrimăm în toate timpurile, sub toate regimurile. Iar cea mai mare enigmă și cel mai mare miracol a fost dintotdeauna Femeia, deci nu întâmplător creatorii spectacolului shakespearian s-au adresat anume acestei generoase teme…”

Bilete pe iTicket.md

dama de inima rea

Amintim că Festivalul Mărțișor ale loc în perioada 2-10 martie. Nu rata evenimentele care vor avea loc în această perioadă.

Back to top button