Popular

Ce faci în weekend? Iată ce îți recomandăm pentru 10-12 martie

Weekendul se apropie cu pași repezi, e timpul să te pregătești. Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai tari eveniment din perioada 10-12 martie. Savurează!

VINERI

Hora Mare

Vineri, 10 martie, este invitat la un spectacol inedit: „HORA MARE”. Pe scenă vor evolua: Ansamblul de cântece și dansuri populare „Fluieraș”, dirijori – Edgar și Marcel Ștefăneț, coregraf – Iurie Bivol și Orchestra de muzică populară „Mugurel”, dirijor – Ion Dascăl.

Alături de ansamblu și orchestră vom admira și o mulțime de artiști: Adriana Ochișanu, Nicolae Glib, Natalia Munteanu, Cornelia Ștefăneț, Rodica Buhnă, Mariana Colța, Iulian Corochi, Constantin Rotaru, Andrei Coțofană.

Eveniment este organizat de OCI „Moldova-Concert”, la închiderea Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”, ediția a 57-a.

Bilete pe iTicket.md

hora mare

Mariaj Fest la Castel Mimi

În perioada 10/11/12 martie – Castel Mimi organizează cea mai grandioasă expoziție dedicată produselor și serviciilor de mariaj – „MARIAJ FEST”.

La eveniment, viitorii miri vor descoperi următoarele domenii:
– Garderobă festivă: Rochii de mariaj, rochii de seară, costume pentru bărbați, încălțăminte și accesorii;
– Arta frumuseții: Coafură, Machiaj, Saloane de Frumusețe;
–  Evidențierea miresei: Buchete și Bijuterii;
– Detalii importante: Invitații, Plicuri,
– Charm de sărbătoare: Organizatori, Decoratori, Torturi;

– Magia evenimentului: Sunet, Lumină, Foto, Video, Efecte speciale, Artiști, DJ, Prezentatori;
– Emoții mirilor: Cadouri pentru tineri, Luna de miere, mașini de epocă, limuzine.

Mai multe detalii găsești pe iTicket.md

mariaj

SÂMBĂTĂ

Premieră – HAMLET

Teatrul Geneza Art vă invită la o nouă premieră – Hamlet.

HAMLET este una din cele mai mari piese de teatru din toate timpurile. ,,Hamlet” a fost pus în scenă de către cele mai mari companii teatrale din lume și jucat de nume celebre. Tragedia shakespeariană este un subiect bine cunoscut, cu reflecții profunde, care pun în dilemă problema vieții și a morții, conturează veșnica luptă a moravurilor, relații de complot și conflicte, amoroase și politice. ,,Hamlet” poartă trena destinului, dezvăluind o crimă prin trădare de dragul bogăției și puterii.

Prinde bilete pe iTicket.md

hamlet

Emoții de primăvară

Circul din Chișinău vă invită la un nou spectacol, atât pentru copii cât și pentru maturi.

În program:

GIMNASTICĂ ÎN AER, ACROBAȚII PE SÂRMĂ, SHOW-UL BULELOR DE SĂPUN, ACROBAȚI PE TRAMBULINĂ GONFLABILĂ și multe, multe altele.

Bilete pe acest link.

emotii

DUMINICĂ

MACBETH

Operă în patru acte de Giuseppe Verdi. Dirijor – Nicolae Dohotaru, Artist al Poporului.

Macbeth este o tragedie scrisă de William Shakespeare în anul 1606. Prima reprezentație atestată a avut loc în aprilie 1611, la teatrul Globe, teatrul înființat de Shakespeare însuși.

Personajele reale care au inspirat această piesă sunt regii Macbeth, Duff și Duncan menționați în cronicile Holinshed (1587). De-a lungul timpului, piesa a atras mari actori în rolurile lui Macbeth și Lady Macbeth. Piesa a fost adaptată pentru film, televiziune, opera și alte genuri artistice.

Bilete pe iTicket.md

macbeth

ȚURȚURICA 2+

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” vă invită la spectacolul „ȚURȚURICA”. Copilul tău va fi încântat.

„Chiar credeţi că Baba Hârca nu oboseşte niciodată? E-he-he… Să faci atâtea rele şi să nu oboseşti… Vrea şi ea să iasă la pensie, dar cine s-o înlocuiască în răutăţi? Poate se găseşte cineva, mai ştii, chiar printre copii… Încearcă Baba, dar… nimeni nu vrea. Îl fură pe Trăncănel, să-l facă moştenitor pe el, dar prietenii îl salvează. Şi tot ei reuşesc o… minune: Baba Hârca se preface din rea într-o bunicuţă bună. Nu mai vrea să facă rele! Oare cum le-a reuşit? De-ar putea şi oamenii…”

Bilete pe iTicket.md

turturica

Dacă vrei să afli ce alte evenimente vor avea loc în perioada 10-12 martie, accesează acest link.

Back to top button