Popular

Ce faci în primul weekend din februarie? Îți recomandăm evenimente pe care nu trebuie să le ratezi

Ultima lună de iarnă se anunță a fi captivantă. Pentru că e luna dragostei evenimentele dedicate acestui prilej vor fi multe și interesante. Primul weekend din februarie va pregătit o mulțime de piese de teatru și concerte.

Vineri (3 februarie)

Curs de „Storytelling foto” cu Nicolae Pojoga.

curs de fotografie

Îți place să fotografiezi? Atunci acest curs este pentru tine!

Investește în abilitățile tale de a spune povești în imagini! Vino la cursul „Storytelling foto”, organizat de Școala de Jurnalism din Moldova (ȘJM)!

Cu ce vei pleca de la curs?

  1. Vei ști să construiești un cadru care să „vorbească”;
  2. Vei ști să lucrezi cu lumina și întunericul din cadru pentru a da tonalitate poveștii;
  3. Vei învăța să editezi o fotografie;
  4. Vei ști să descrii în cuvinte o fotografie.

Instruirea va avea loc offline, la Mediacor, sediul ȘJM, o dată pe săptămână, în intervalul 9:00 – 14:00, după un calendar prestabilit. Instructor este Nicolae Pojoga, cunoscut fotojurnalist din Republica Moldova și autorul mai multor expoziții de fotografie vernisate la Iași, București, Moscova, Kiev, Sibiu și New York.

Cursul începe pe 3 februarie, iar locurile sunt limitate. Așa că grăbește-te să îți cumperi un bilet de pe iTicket.md

Timpul Iubirii

Weekend-ul 3-5 februarie dă start evenimentelor dedicate sărbătorii iubirii.

timpul iubirii

Vineri seara vă așteaptă un concert cu muzică ușoară și populară. Busuioc TV prezintă un specacol muzical dedicat îndrăgostiților cu participarea mai multor interpreți îndrăgiți. Vor răsuna multe melodii de dragoste în duet.

Printre artiștii care vor evolua pe scenă sunt: Tatiana Heghea, Serj Kuzenkoff, Ioana Căpraru, Laurențiu Popescu și mulți alții.

Detalii și bilete: AICI.

Sâmbătă (4 februarie)

Workshop „DIN TOATĂ INIMA”

work shop
workshop

Îți place să faci lucruri hand-made? Atunci nu rata un workshop special unde vei învăța să confecționezi inimioare florale, folosind cele mai originale idei și tehnici. Workshop este condus de Iulia Suslova, meșter popular, designer, florar, fondatoarea școlii de design floral european din Moldova.

Detalii și bilete pe iTicket.md

Lenuța Burghilă – „Cântecul e viața mea…”

cantecul e viata mea

Artista poporului Lenuța Burghilă prezintă concertul:„Cântecul e viața mea…”.

Pe lângă prestația interpretei, pe scenă vor mai urca: Raoul (România), Anatol Mîrzenco, Ana Dabija, Tanya Tudor, Petrică Burghilă (nai), Constantin Rusnac (compozitor).

Pentru bilete accesează iTicket.md

Duminică (5 februarie)

„Comoara tâlharului”

comoara talharului

Duminică dimineața îți poți răsfăța copiii, care cu singuranță se vor îndrăgosti de spectacolul: „Comoara tâlharului”.

Spectacolul va avea loc Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”.

Bilete AICI.

„Flori de mină” de Csaba Szekely

flori de mina

„Flori de mină” este un spectacol tulburător, a cărui acțiune pare desprinsă din tabloul obscur al zilei de azi – situația din satele și orașele noastre. Textul reprezintă o descifrare a realității cu care ne confruntăm, o realitate în care luminiţa de la capătul tunelului refuză să se arate. În pofida frustrărilor și a destinelor nenorocite pe care le prezintă dramaturgul, „Flori de mină” nu este un spectacol sumbru. Acest lucru se datorează textului care poartă amprenta unui umor specific, un umor amar, şocant, pe alocuri, chiar, poetic. E un umor plasat la limita dintre normalitate şi nebunie, ca și viața protagoniștilor, de altfel.

Atenție: Spectacol 18+ 

Bilete pe iTicket.md

Acestea nu sunt toate evenimente care vor avea loc în weekend-ul 3-5 februarie. Pentru a le descoperi pe toate accesează acest link.

Back to top button