Popular

Nu rata ediția a 5-a a Evenimentului ,,O seară în parc”

Pe 22 iulie 2023, la mijloc de vară, inima Chișinăului va bate mai intens. Nu rata ,,O seară în parc”!

Cel mai mare festival de muzică simfonică din țară ”O seară în parc”, revine, hai și tu! Nu rata ,,O seară în parc”! Pasionații de muzică se vor reuni la Teatrul Verde pentru a sărbători puterea și frumusețea sunetelor simfonice.

În cadrul acestui concert de excepție, vor răsuna vocile unor artiști remarcabili de talie internațională precum marele maestru Eugen DOGA.

Alte nume notorii ce vor străluci pe scena Teatrului Verde vor fi soprana Valentina Naforniță renumită în special pentru interpretarea operelor de Mozart și repertoriului Bel Canto, solista de operă Mariana Bulicanu, Bogdan Mihai unul dintre ultimii cântăreți la cobză din România, Constantin Moscovici renumit pentru interpretările la nai, Ionel Manciu Prim-Maestro concertist al Orchestrei Filarmonicii Olandeze, Vitalie Advahov și Dumitru Mâțu care vor avea grijă să încânte publicul cu interpretări memorabile. 

Acompaniați de corul mixt de peste 200 voci și Orchestra Extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru, sunt gata să creeze magie. Pentru prima dată în Republica Moldova se unesc cele mai mari coruri pentru a răsuna în tot spațiul de la Teatrul Verde. 

În acest an biletele deja se vând ca pâinea caldă, iar locurile sunt limitate. Alege și tu biletul potrivit și asigură-te că nu vei rata evenimentul: https://iticket.md/event/o-seara-in-parc 

Suma unui bilet începe de la 290 mdl până la 450 mdl în funcție de sectorul și amplasarea locului.  

Copiii până la 5 ani intră gratuit, însă atenție, loc pe scaun nu este inclus.

Pensionarii au 50% reducere la procurarea biletului în oficiul iTicket (la prezentarea carnetului de pensionar cu prezenta posesorului de carnet – obligatorie, biletul cu reducere este pentru Sectorul B sau C).

Dacă nu te-am convins încă, vezi impresiile din anii trecuți și nu rata ediția a 5-a a Evenimentului ,,O seară în parc”.

Așadar, dragi iubitori de muzică, vă invităm să fiți martorii unui festival grandios, unde sufletele noastre vor vibra în armonie. 

Nu ratați această seară deosebită, plină de emoție și talent. 

Rezervați-vă locurile și pregătiți-vă să fiți purtați pe aripile muzicii simfonice într-o călătorie unică și fascinantă.

Pentru mai multe detalii și informații actualizate la zi urmăriți aici: https://iticket.md/event/o-seara-in-parc

Back to top button