Popular

Sărbătorim ziua Berii la Beer Mania, 4, 5 și 6 August la Valea Trandafirilor!

Știai că azi, 4 August, este sărbătorită la nivel mondial Ziua Berii? Multe țări precum Austria, Cehia, Germania azi dau o mare sărbătoare, iar iTicket a decis să aducă acest prilej și în Republica Moldova, Beer Mania!

Anul trecut a fost mare gălăgie, privește aftermovie și convinge-te că în acest an nu trebuie să ratezi evenimentul!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Berii, te invităm să descoperi cel mai tare festival al berii, “Beer Mania 2023”, ce va avea loc în Parcul Valea Trandafirilor, unde vei putea savura zeci de arome unice și gusturi intense, oferite de producători locali de bere craft. De asemenea, vei avea parte de delicii culinare, de la gustări afumate și cârnați, până la preparate gourmet de lux.

Scopul principal al iTicket este de a aduna comercianți și producători locali pentru a promova produsele autohtone, create acasă cu dragoste. Și în acest an iTicket a reușit să adune un număr valoros de participanți la Beer Mania, iar printre ei se numără și producătorii de bere Litra, Labrewtory Brewing, Gotter, Elvis și alții.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, începând cu 4 august de la ora 11:00, când vei putea asculta concertul trupei Gândul Mâței. Pe 5 august, de la ora 19:00, vei putea savura muzica lui Valentin Uzun și a Orchestrei Tharmis, iar pe 6 august, de la 17:30, trupa X.O.Band va urca pe scenă.

În plus, pe lângă berile artizanale cu multitudinea lor de gusturi, arome și culori, festivalul va fi animat și de prezența DJ-ilor NAD și Lozoff, care vor aduce ritmul și voia bună pe parcursul zilelor de 4, 5 și 6 august, începând cu ora 11:00.

Back to top button