Popular

Vine weekend-ul! Grăbește-te să prinzi bilete la evenimentele din 07.10 – 09.10

Vine weekend-ul! Grăbește-te să prinzi bilete la evenimentele din 07.10 – 09.10 

Weekend-ul se apropie cu pași grăbiți și știm că îți place să îți faci un program din timp. Iată ce evenimente îți propunem pentru acest sfârșit de săptămână.

Vineri – 7 octombrie

frumoasa calatorie a ursilor panda

Frumoasa Călătorie a Urșilor Panda

Vineri la teatrul Geneza Art se pune în scenă o piesă temelie pentru începuturile acesteti institutii – Frumoasa Călătorie a Urșilor Panda.

O piesă de teatru de atmosferă și relaxare. Spectacolul îi are în plin plan pe actoriii Nicu Țurcanu și Daniela Burlaca.

Accesează iTicket.md pentru a prinde un bilet la spectacol, au mai rămas doar câteva.

testamentul

Testamentul de Gheorghe Urschi

Este atât de frumos că spectacolele artiștilor noștri legendari încă se joacă pe scena teatrului.  Comedia „Testamentul” a fost pentru prima dată montat încă în anul 1992 și iată că este jucat și în 2022.

Istoria piesei este despre un țăran cinstit care are trei fii, din păcat aceștia nu îi seamănă deloc tatălui, sunt chiar opusul lui. „Testamentul” te va face să râzi cu gura până la urechi. Cumpără bilete pe acest link – iTicket.md

Sâmbătă (8 octombrie)

praslea cel voinic

„Prâslea cel voinic și merele de aur”

Ziua de sâmbătă o putem dedica celor mici. Dacă ai copii atunci aceștia vor fi încântați să meargă la „Prâslea cel voinic și merele de aur” – Cinematograful „Odeon”.

Teatrul CREARTSHOW vă invită cu mare drag și promite un spectacol pentru copii de toate vârstele.

Pentru a procura bilete accesează iTicket.md 

vino sa te vezi jurnalist

Vino să #tevezi jurnalist! Curs practic de jurnalism pentru adolescenți și tineri 12+

Te visezi jurnalist? Atunci acest eveniment este pentru tine. Sorina Obreja te va iniția în tainele acestei profesii captivante. Este un curs dedicat adolescenților și tinerilor. Pentru a prinde bilete la un preț mai avantajos accesează chiar acum acest link: iTicket.md

Duminică (9 octombrie)

fazanul

„Fazanul”

Îți este dor să îl vezi pe Emilian Crețu pe scenă? Ai această ocazia chiar în această duminică la teatrul „Luceafărul”.

Atenție – e o comedie 16+.

În spectacolul „Fazanul”, jocul aparenţelor, încurcăturile de tot soiul, imprevizibilul şi răsturnările de situaţie sunt menite să declanşeze hohote de râs.

Biletele le găsești aici: iTicket.md

elixirul fericirii

„Elixirul Fericirii”

Circul din Chișinău a revenit și merită susținut. Sunteți așteptați la spectacol până pe data de 24 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică.

În program: gimnastă în aer și pe inel, jonglor cu mingi, dresură de pisici și de câini, acrobați, joacă cu figuri geometrice, roata sir, gimnaști pe catarg și clovnul La Loca.

Bilete pe găsești pe iTicket.md

Menționăm că în articol am inclus evenimente la care încă sunt bilete valabile. Să știi că acestea se cumpără destul de repede, așa că nu lăsați totul pe ultima sută de metri.

Mai multe detalii despre evenimentele din acest weekend vei găsi pe acest link: iTicket.md

Verifică de asemenea
Close
Back to top button