Popular

Dr. Evghenii Komarovskiy revine la Chișinău cu un seminar exclusiv

Dr. Evghenii Komarovskiy revine la Chișinău!

Suntem extrem de încântați să anunțăm organizarea unui eveniment unic dedicat tuturor părinților și persoanelor interesate de sănătatea și îngrijirea celor mici.

Un seminar special susținut de renumitul medic pediatru, Dr. Evghenii Komarovskiy. 

Acesta va avea loc la data de 24 Martie 2024, la Palatul Republicii.

O ocazie perfectă de a beneficia de sfaturi utile, direct de la unul dintre cei mai calificați specialiști în medicină.

Dr. Evghenii Komarovskiy, figura emblematică în domeniul pediatriei, este bine cunoscut nu doar pentru emisiunea sa educativă „Школа доктора Комаровского”, dar și pentru numeroasele sale publicații care au ghidat părinții în îngrijirea adecvată a copiilor. Născut la 15 octombrie 1960, în Kharkiv, Ucraina, Dr. Komarovskiy a dedicat o mare parte din cariera sa îmbunătățirii sănătății infantile, combinând expertiza medicală cu o abordare accesibilă a oricărui părinte.

Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să înțeleagă mai bine provocările sănătății infantile, de la remedii naturiste la gestionarea unui somn neliniștit. Participanții vor avea ocazia unică de a interacționa direct cu Dr. Komarovskiy, primind răspunsuri care să îi ghideze către cele mai bune practici și soluții pentru îngrijirea copiilor.

De Ce Să Participi?

Participarea la acest seminar nu este doar o ocazie de a asculta un expert recunoscut în domeniul pediatriei, ci și o investiție în sănătatea și fericirea copilului tău. Vei avea acces la informații actualizate, bazate pe dovezi și practici de îngrijire, prezentate într-un mod clar și aplicabil în viața de zi cu zi. 

Biletele sunt limitate, așa că, grăbește-te să-ți asigur un loc la eveniment.

Detalii despre Bilete:

Pentru a asigura o experiență cât mai accesibilă și personalizată, evenimentul oferă trei categorii de bilete:

Standard (acces rânduri spate) – 500 lei

Premium (acces rânduri din față) – 700 lei

VIP (primele 2 rânduri + carte cu autograf) – 1500 lei

Te așteptăm cu drag să te alături nouă la acest eveniment de cunoaștere și îngrijire dedicată celor mai prețioși membri ai familiilor: copiii.

Pentru mai multe detalii și bilete, accesează site-ul –  iTicket

Back to top button