Popular

Evenimentele weekend-ului 17-19 martie

Weekend-ul ne bate le ușă? Ți-ai făcut deja planuri? Daca nu, noi venim cu câteva sugestii.

Iată ce evenimente îți recomandăm pentru 17, 18 și 19 martie.

Vineri

Constantin Rusnac – Muzica vieții mele

Compozitorul Constantin Rusnac vă învită la concertul său aniversar. La împlinirea celor 75 de ani, artistul își adună toți prietenii pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Astfel, pe scenă vor evolua: Anastasia Lazariuc, Constantin Josan, Lenuța Burghilă, Mirela Vaida și mulți alții. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Lăutarii în frunte cu N. Botgros și Orchestra Națională Simfonică „Teleradio Moldova”.

Bilete pe iTicket.md

rusnac

Colivia cu Nebune

Teatrul „Luceafărul” prezintă „Colivia cu Nebune” – Spectacol recomandat persoanelor 16+.

Un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare. 

Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… 

„Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

Ne oprim aici, să nu facem spoilere.

Bilete pe iTicket.md

colivia cu nebune

Sâmbătă

MACBETH 

„Teatrul Fără Nume” vă prezintă o viziune modernă a clasicului „Macbeth”, în regia lui Mihai Ţărnă, inspirată din operele lui William Shakespeare şi Eugen Ionesco. O tragedie clasică, care aduce în prim plan pasiunea frenetică, care provoacă răsturnări politice şi sfidarea valorilor morale.

Prezicerea celor trei vrăjitoare că lui Macbeth îi e sortit să devină rege, îl face pe Macbeth şi soția sa, Lady Macbeth, să primească vestea ca o realitate prea mult dorită. Orbiți de dorința pentru putere, cei doi calcă peste cadavre, dar prețul va fi scump…

Bilete Aici

macbeth

Flaut, pian și păsări vii cântătoare

La data de 18 martie, în Sala cu Orgă va avea loc un concert extraordinar de muzică clasică:
În premieră, alâturi de muzicienii professioniști, vor încerca să cânte mici solişti – păsări vii cântătoare!
concertul va avea loc într-un format pentru întreaga familie, așacă e un moment ideal pentru o seară în familie.

Găsește bilete pe iTicket.md

flaut pian

Duminica

IVAN TURBINCA

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” își așteaptă micii spectatori la povestea lui Ivan Turbincă.

Aventurile soldatului rus vor fi pe placul copiilor, dar și a părinților. Pentru a găsi bilete la spectacol – accesează acest link.

ivan turbinca

CÂNTĂ UN ARTIST – MIHAI DOLGAN

Mihai Dolgan rămâne legenda muzicii noastre, care a lăsat o amprentă atât de însemnată în cultura țării. Pe 19 martie, șlagărele sale de aur vor răsuna la Palatul Național „Nicolae Sulac”, în spectacolul omagial „CÂNTĂ UN ARTIST”.

Participă artiștii Lidia Botezatu, Ion Suruceanu, Radu Dolgan, Alexandru Cazacu, Liviu Știrbu, Ricu Vodă, Anatol Bivol, Delia Testemițeanu, Violeta Botezatu, Margaretta, Cerasela Filin.
Veți avea parte de un spectacol de suflet, cu legendara formație „Noroc”.

Grăbește-te să prinzi un bilet pe iticket.md

canta un artist

HAMLET

Teatrul Geneza Art prezintă o nouă premieră.

HAMLET este una din cele mai mari piese de teatru din toate timpurile. ,,Hamlet” a fost pus în scenă de către cele mai mari companii teatrale din lume și jucat de nume celebre. Tragedia shakespeariană este un subiect bine cunoscut, cu reflecții profunde, care pun în dilemă problema vieții și a morții, conturează veșnica luptă a moravurilor, relații de complot și conflicte, amoroase și politice. ,,Hamlet” poartă trena destinului, dezvăluind o crimă prin trădare de dragul bogăției și puterii.

Teatrul Geneza Art creează un spectacol pentru vibrațiile interioare ale oamenilor și transpune epoca shakespeariană într-o actualitate recognoscibilă.

Bilete AICI

hamlet

Weekend-ul 17-19 este foarte bogat la capitolul evenimente. Pentru a afla despre toate accesează acest AICI.

Back to top button