MuzicaPopular

Christmas Story – un concert epic despre magia sărbătorilor de iarnă (Foto)

Vineri seara Palatul Național „Nicolae Sulac” a fost învăluit de magie datorită concertului organizat de iTicket.md – Christmas Story. Un show în premieră – o istorie de Crăciun cu cei mai talentați și iubiți artiști de la noi.

Soprana Mariana Bulicanu, Cătălin Josan, Tania Cergă, Geta Burlacu, Pasha Parfeni, Cristina Scarlat – au cântat sută la sută live fiind acompaniați de Orchestra extinsă a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, dirijor Dumitru Cârciumaru și Capela Coral Academică „Doina”, dirijor Ilona Stepan.

Artiștii au interpretat cele mai cunoscute și îndrăgite melodii de Crăciun precum: „All i want for christmas is you”, „Let is snow”, „Jingle Bell Rock” și multe, multe altele.

Cristina Scarlat poate fi ușor confundată cu Mariah Carey. Artista a ridicat în picioare spectatorii cu o interpretare fabuloasă a cele mai iubite piese despre Crăciun – „All i want for Christmas is you”.

Cătălin Josan ne-a emoționat cu melodia lui Leonard Cohen – „Hallelujah”.

Pe lângă melodiile despre magia sărbătorilor de iarnă, artiștii au cântat și piese din repertoriul propriu. Pasha Parfeni a încins atmosfera cu piesa „Lăutar”. Cătălin Josan ne-a cântat „Vrei Nu Vrei”, iar Tania Cerga ne-a emoționat cu „Aripi”.

Un moment special al concertului au fost interpretările sopranei Mariana Bulicanu. Artista ne-a emoționat până la lacrimi cu vocea sa. „Lie ciocârlie” s-a auzit divin pe scena Palatului Național.

La finalul concertului toții artiștii au urcat pe scenă și au cântat în unison cu spectatorii – „Happy New Year”.

Pe scenă a evoluat și baletul Baletul Black & White.

Concertul a fost live și pe facebook pe pagina iTicket

Gazdele: Iurie Gologan și Daniela Burlaca.

Evenimentul a fost organizat de iTicket.md

Partener general – Mastercard

Urmărește-ne pe paginile noastre de Facebook și Instagram sau accesează direct iTicket pentru a fi la curent cu cele mai tari evenimente din Chișinău.

Back to top button