Muzica

Tania Cergă a cântat din „Inima Pământului” într-un concert cu doine contemporane

Tania Cergă a susținut ieri (24 noiembrie) un concert superb la teatrul Eugene Ionesco. Vocea artistei a reușit să adune mulți spectatori. Sala teatrului aproape că a fost neîncăpătoare pentru toți cei care și-au dorit să o asculte.

Tania ne-a oferit o seară de neuitat cu muzică sută la sută live și multe momente calde și emoționante.

Artista a revenit în atenția publicului cu un nou album: „Inima Pământului”. Piesele sunt scrise de artistă și reprezintă niște doine contemporane.

Tania Cergă a mărturisit pe scenă că acum este mai fericită ca niciodată că poate cânta muzica pe care o scrie din tot sufletul, fără să mai țină cont de trenduri.

La concert artista ne-a invitat să uităm de tot și să ne cufundăm în versurile și muzica sa.

„Inima Pământului” este o călătorie într-o vreme a basmului și eternității, un album care oprește timpul în loc și lasă să intre emoția, bucuria, lacrimile, iubirea fără de sfârșit!”.

Pe lângă piesele de pe noul album, artista a cântat și câteva melodii celebre din folclor: „Până când nu te iubeam”, și „Mi-am pus busuioc în păr”.

Tania Cergă nu a fost unica care a cântat în concertul ei. Artista a provocat publicul să o acompanieze. Să știți că a fost o experință amuzantă pentru că pe mulți dintre noi ne-a călcat ursul pe ureche 😀

Unele melodii pe care Tania le-a cântat au fost scrise cu doar câteva zile înainte de concert, iar o piesă era chiar neterminată. Artista a cerut ajutorul publicului pentru a completa versurile. Tot cei prezenți s-au implicat și au căutat cele mai potrivite rime pentru melodie.

Pe youtube găsești deja câteva melodii din albumul: „Inima Pământului”.

Tot cei care și-au dorit să cumpere un CD au avut ocazia să o facă chiar după concert.

Tania Cergă ne-a promis că în curând va reveni cu un nou spectacol. Pentru a afla primul când va avea loc acesta urmărește platforma iTicket.md, dar și paginile noastre de Facebook și Instagram.

Verifică de asemenea
Close
Back to top button