Muzica

Crista și-a lansat primul album solo

Crista și-a lansat primul album solo, de ziua sa de naștere.

„Oameni noi” așa este intitulat primul album solo al Cristinei Balaban. Un album sută la sută în limba română. Artista cântă despre regăsire de sine, iubire, libertate și călătoria spre adevăratul TU.

Noi am fost acolo și ne-a plăcut enorm. Pentru că lansarea a avut loc chiar de ziua ei de naștere, la eveniment au venit familia ei, prietenii apropiați și asta s-a simțit în aplauzele lor și în bucuria cu care i-au savurat muzica.

În deschiderea concertului am avut ocazia să o ascultăm pe Sanda sau „Prima Dragoste” așa cum este cunoscută publicului larg.

Crista a renunțat la o lansare pomposă cu un show complicat și cu foarte multă lume dar, a mizat pe căldură și atmosferă prietenoasă și să știți că i-a reușit.

Chiar la intrare am fost întâmpinați de o coală albă de hârtie pe care, Crista ne-a rugat să ne lăsăm amprentele colorate. Tabloul cu mâinile noastre va fi cover-ul primului album al artistei.

Am savurat un concert live, am dansat și ne-am bucurat.

În video-ul de mai jos este videoclipul melodiei „Căutăm Legătura”, melodie de pe acest prim album.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul ARTCOR (centru de dezvoltare a industriilor creative). Acest hub adună comunități creative și sprijină talentele.

Fii cu ochii pe iTicket.md pentru a nu rata evenimentele cu un suflu nou organizate de ARTCOR.

Back to top button