Popular
Trending

La ce evenimente poți merge în primul weekend de iarnă (2-4 decembrie)

Gata! Primul weekend al acestei ierni este aici. Știm că nu vrei să iți petreci tot timpul în casă, așa că te poți baza pe noi. Am analizat toate evenimentele din perioada 2-4 decembrie și îți propunem cele mai tari opțiuni.

Sunday Jazz

Vineri Sala cu Orgă vă așteaptă la cel mai tare eveniment de jazz al anului.

Vineri (2 decembrie)

Pianistul și compozitorul Mark Oselski, împreună cu saxofonistul celebru din Latvia Deniss Pashkevich și cu soția lui Jolanta Gulbe-Pashkevich, o vocalistă jazz de excepție, vor cânta împreună la Sala cu Orgă, acompaniați de Nichita Morozov (bass), Alex Zavalii (tobe) și Daniel Nezvesciuc (chitara). Programul va conține renumitele piese gospel precum: „Oh Happy day”, „Go down, Moses” și multe compoziții noi cântate în premiera la Chișinău.

Iubitorii de jazz nu trebuie să rateze acest eveniment. Bilete pe iTicket.md

jazz

BUNĂ DIMINEAȚA, TĂTICULE! de Jean POIRRET

Comedia „BUNĂ DIMINEAȚA, TĂTICULE!” este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, un spectacol montat de Sandu Grecu. „E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane”.

Bilete AICI

teatru

Sâmbătă (3 decembrie)

Târgul de Crăciun la Castel Mimi!

În acest weekend putem spune că are loc deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă.

Castel Mimi revine cu programul de Crăciun. Pe copii îi așteaptă în fiecare weekend, până pe 14 ianuarie, o atmosferă de poveste cu Moș Crăciun, un magician adevărat, brad fantastic și multe alte surprize. 

Pentru părinți va fi mult vin fiert delicios, după rețeta proprie a castelului sau ceai – totul nelimitat! 

Ești așteptat în fiecare weekend să fii parte a unei povești feerice de Crăciun, unde Moșul e darnic, iar dorințele și visurile devin realitate! 

Pentru detalii și program accesează AICI.

castel Mimi

REGINA FULGILOR DE NEA 2+

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” invită copiii și părinții la un spectacol de iarnă, care va topi inimi.

Atmosfera de feerie, întregită de muzica renumitului compozitor Vivaldi, te va scălda în fulgi de nea, bucurându-de de frumuseţea iernii.

Bilete pe iTicket.md

regina fulgilor de nea

Duminică (4 decembrie)

ZACS

Comediile la Geneza Art sunt savuroase și perfecte pentru a te destinte și a te pregăti pentru încă o săptămână de muncă.

ZACS este o comedie despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. Spectacolul este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne. 21 de caractere într-un delir nupțial.

Bilete pe iTicket.md

zacs

Carbon

Dacă nu ai reușit încă să vezi filmul momentului, află că o poți face în acest weekend.

Carbon poate fi văzut la Odeon.

Bilete AICI.

carbon

Ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend? Află accesând acest link.

Back to top button