Popular

Lumea Copilăriei pe 31 mai – 2 iunie, parcul Alunelul din Chișinău

În perioada 31 mai – 2 iunie, parcul Alunelul din Chișinău se va transforma într-un tărâm magic, unde bucuria și veselia vor fi la ele acasă, găzduind cea de-a doua ediție a evenimentului “Lumea Copilăriei”. Acest festival extraordinar, dedicat celor mici, promite să fie o aventură de neuitat pentru toată familia, hai și tu a Lumea Copilăriei pe 31 mai – 2 iunie, parcul Alunelul din Chișinău.

Un Spectacol de Excepție

Evenimentul va aduce pe scenă unii dintre cei mai îndrăgiți artiști pentru copii și adolescenți. Iuliana Beregoi, Cleopatra Stratan, Kamelia Melnic, Ciao Patricia, Reghina Alexandrina și mulți alții vor electriza publicul cu spectacole senzaționale. Clounella, cu numerele sale de clovnerie pline de umor, va crea zâmbete și hohote de râs, în timp ce Arry Production Studio promite un show de excepție.

Activități pentru Toate Vârstele

Festivalul nu se oprește doar la concerte. Lumea Copilăriei este gândită să fie un adevărat paradis pentru copii și un refugiu de relaxare pentru părinți. Vizitatorii vor putea participa la ateliere de creație, jocuri și concursuri cu premii atractive, zone distractive și vor putea savura multe dulciuri, toate într-un decor spectaculos.

Intrare Liberă și Experiențe Unice

Intrarea la eveniment este liberă, iar organizatorii promit o experiență unică pentru toți participanții. Este o oportunitate de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, într-un mediu plin de bucurie și creativitate.

Susținut de Parteneri de Încredere

Evenimentul este organizat de iTicket, cu sprijinul partenerului general VISA și OTP Bank. Partenerii Primăria Municipiului Chișinău, Pretura Buiucani și Dr. Romaniuc4Kids, alături de partenerii media JurnalTV, GurinelTV și KISSFM, contribuie la succesul acestui festival.

Nu ratați cea de-a doua ediție a festivalului Lumea Copilăriei! Veniți în parcul Alunelul din Chișinău pentru a vă bucura de trei zile pline de distracție, muzică și activități care vor aduce zâmbete pe fețele tuturor.

Vezi mai multe detalii aici: https://iticket.md/event/lumea-copilariei

Back to top button