PopularTeatru

Labirint – o dramă împachetată cu umor!

Labirint – o piesă de teatru despre relațiile umane exprimate prin iubire, fidelitate, dar mai bine spus – infidelitate.

Scriitorul Ty este un Don Juan modern căruia îi place să se bucure de frumusețea femeilor.

Ty este într-o relație cu Jen, dar pentru că nu iubește liniștea ajunge într-un „labirint” – o situație absurdă sau mai bine zis în trei situații absurde. Acesta este implicat în trei relații deodată și reușeste să le lase gravide pe toate cele trei partenere.

În descrierea piesei avem scris, genul programului: comedie, dar e mai degrabă o dramă împachetată cu un pic de umor.

Rolul lui Ty este jucat de actorul Cristian Perepeliuc. Acesta reușește să intre perfect în rolul personajului – un bărbat neechilibrat și condus de plăcerile carnale.

Iubita oficială a lui Ty este jucată de actrița Ana-Sia Carauș. Jen e o tânără corectă, echilibrată, romantică și muncitoate. Acesta este un rol în care cu siguranță multe femei se vor regăsi.

În rolul vecinei neliniștite o avem pe inegalabila, Dana Ciobanu. Doar pentru câteva scene fierbinți cu ea, merită să vezi această piesă 😀

Cea de-a treia parteneră a lui Ty este chiar studenta sa, Becca. Rolul acesteia este jucat de Cristina Trînbaci.

Un alt rol cheie din această piesă este cel al actriței Inna Colbasiuc. Un rol în care ne este greu să ne imaginăm că ar putea fi altcineva. Actrița de la Geneza Art ne demonstrează încă o dată că aceste roluri vulcanice și savuroase i se potrivesc mănușă.

Piesa „Labirint” poartă semnătura regizoarei Danielei Burlaca.

Așa cum deja ne-au obișnuit, actorii de la Geneza Art au fost lipsiți de inhibiții au au zmuls uimire și un zâmbet chiar și de la cei mai conservatori spectatori.

Sala teatrului a fost ca de obicei plină. Biletele la Teatrul Geneza Art se vând ca pâinea caldă.

Intră chiar acum pe iticket pentru a prinde un bilet la următoarele spectacole.
Verifică de asemenea
Close
Back to top button