Teatru

„Cutia Neagră” -un spectacol despre dependență, influență și secretele din telefonul fiecăruia

Teatrul Geneza Art știe să surprindă prin actualitate. Ne-am convins de acest lucru încă o dată urmărind „Cutia Neagră” în regia Danielei Burlaca. O piesă despre cât de multe secrete ascundem în „cutia neagră” a vieții noastre.

7 prieteni dintre care 3 cupluri se întâlnesc într-o seară la o cină pentru a urmări eclipsa. La un moment dat gazda porneste o discuție despre telefoane și despre cât de multe secrete putem ascunde în ele. Prietenii adunați în jurul mesei nu păreau a fi deacord, astfel cineva propune un joc. Să pună toți telefoanele pe masă, iar pe durata cinei toate mesajele venite să fie cititi cu voce tare, iar apelurile să fie puse pe speaker.

Încet, încet ies la iveală tot felul de secrete de la cele mai mici la cele mai cumplite.

Despre un prieten se află că este gay, unul își înșeală soția, altul primește fotografii cu femei dezbrăcate…

Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său.

De la o cină liniștită între prieteni se transformă într-un adevărat scandal, care devine tot mai aprins și mai aprins.

cutia neagra

Ar fi păcat să vă spune toate situațiile care sunt tratate în piesa de teatru, altfel ce interes ai mai avea să mergi să vizionezi specatcolul, nu?

Spectacolul se joacă de ani buni la Geneza Art, iar anul acesta a fost modificat într-o nouă versiune. S-a schimbat decorul, câțiva actori și câteva accente, care aduc actualitate.

Din distribuție fac parte: Victoria Botnar, Nicu Țurcanu, Inna Colbasiuc, Mihai Bordean, Viorel Cozma, Cristian Perepeliuc, Cristina Trînbaci.

În piesa aceasta ai ocazia să redescoperi carizma Innei Colbasiuc și vocea superbă al actorului Mihai Bordean.

„Cutia neagră” este despre dependența noastră față de lumea virtuală, o lume în care avem indentități diferite față de cum suntem percepuți în societate.

Bilete la spectacol pot fi procurate cu mare ușurință accesând iTicket.md

Verifică de asemenea
Close
Back to top button