Teatru

„Fără pijamale” – o comedie savuroasă despre infidelități și intrigi

Savuroasa comedie „Fără pijamale” are la bază farsa franțuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz. La Chișinău, piesa e pusă în scenă de regizorul Alexandru Grecu.

„Fără Pijamale” s-a jucat ani buni pe Broadway având un succes fulminant. Spectacolul plin de umor pare să aibă același succes și la Chișinău. Ultima dată sala de la Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” a fost plină. Spectatorii au savurat o comedie cu umor fin.

„Fără pijamale” este o piesă despre o serie de intrigi, farse și situații pline de umor. La bază stă infidelitatea unui afacerist curtenitor. Acesta își face planuri să plece într-o călătorie „de afaceri”, doar că planul său este stricat de soția sa. Acesta îi invită pe „prietenii soțului” să petreacă un weekend în casa lor.

Astfel, afaceristul se pomenește în casă cu amanta și soția, dar și cu un vechi prieten din copilărie. Amanta este urmărită de soțul ei, care se dă drept valet, iar soțul este urmărit la rândul său, – de un inspector de poliție. Toate aceste personaje nasc situații hilare, care îi încântă pe spectatori.

„Fără pijamale” este acel spectacol e care ai nevoie după o săptămână grea de muncă.

Glumele sarcastice, infidelitățile, situațiile încurcate, dar și un deznodământ imprevizibil vă vor ține în priză pe toată durata spectacolului.

Spectacolul „Fără Pijamale” este recomndat persoanelor 16+.

Curând, pe scena Teatrului „Satiricus Ion Luca Caragiale va avea loc o nouă reprezentație a comediei.

Fii cu ochii pe iTicket.md pentru a prinde bilete.

Back to top button