Popular

28-30 octombrie: Un weekend cu evenimente de neratat!

Au început zilele ploioase, dar acesta nu este un motiv să îți petreci timpul liber stând doar în casă. Evenimentele pe care ți le propunem în acest weekend se potrivesc de minune cu atmosfera nostalgică a toamnei.

Vineri (28 octombrie)

Gala Generozității 2022

CCF Moldova și patroana organizației, Valentina Nafornița, vă invită la cea de a 9-a ediție a Galei Generozității. Evenimentul este organizat și dedicat copiilor afectați de sărăcie și alte vulnerabilități.

Pentru o zi, la Chișinău se reunesc celebrități ca Valentina Nafornița, Acordeonistul  Pavel Efremov, Talentații muzicieni de la Moldovan National Youth Orchestra, dirijor Daniel Jinga, directorul Operei Naționale București.

Participă la eveniment și fii aproape de copiii, care au nevoie de ajutor.

Biletele la eveniment le găsești pe iTicket.md

Eu sunt vântul”

O premieră pe care nu trebuie să o ratezi. Este pentru prima dată când un actor din România vine să joace într-un spectacol montat la Chișinău.

Marius Manole este un actor îndrăgit și renumit de peste Prut. Acum ai ocazia să îl vezi jucând alături de Anatol Durbală la Teatrul „Alexei Mateevici”.

Încă mai ai șansa să prinzi un bilet: iTicket.md

Sâmbătă (29 octombrie)

HARMASAR | Lansare EP „Păcatu” // Delta Pe Obraz // Cerebral Attack // Asvern @ Artcor

Sâmbătă ești așteptat la Artcor la un concert cu totul deosebit.

Artcor, HARMASAR pregătesc concertul de lansare a EP-ului

„Păcatu”. “…să tragem cu ochiul și urechea peste negura veacurilor și să răzbatem în maiura satului vechi, îmbrobodit cu descîntece, deochiuri și blesteme. Să pândim lumea omului de altădată și întunericul lui, cutreierat de umbre, făpturi și dihănii spurcate.

Detalii și bilete AICI.

O SEARĂ ALEXANDR SCRIABIN

Sâmbătă, Sala cu Orgă ne invită să celebrăm împreună aniversarea a 150-a de la nașterea compozitorului Alexandr Scriabin

Va fi o seară de pian dedicată cu participarea absolvenților, studenților AMTAP și elevilor liceelor de muzică

Bilete doar pe iTicket.md

Duminică (30 0ctombrie)

Curs de prim ajutor

Te-ai gândit vreodată dacă ai fi în stare să oferi cuiva primul ajutor? Dacă răspunsul este „NU”, atunci acest eveniment este pentru tine.

Dr. Olimpia Gherman și dr. Ștefan Crețu vă așteaptă la curs pentrua a vă învăța cum să reacționați în situații de criză.

Dacă mergi cu partenerul sau un prieten poți cumpăra bilete la un preț mai avantajos. Detalii pe iTicket.md

12 OAMENI FURIOȘI după Reginald ROSE

Tot duminică, Teatrul „Luceafărul” vă invită la o piesă de excepție 16+.

În spectacol protagoniștii sunt un grup de jurați ales în conformitate cu regulile și normele sistemului juridic american: reprezentanți ai diferitor vârste, profesii, convingeri și veniți din diferite pături sociale.

Cei 12 jurați au asistat la partea publică a procesului în care un tânăr este învinuit de patricid. Dacă este găsit vinovat, va fi condamnat la executare pe scaunul electric.

Din momentul când intră în sala de votare, după ce au ascultat mărturiile și li s-au prezentat dovezile, cei „12 oameni furioși” sunt siguri de vinovăția acuzatului, însă…

Biletele pe găsești doar pe iTicket.md

Ce alte evenimente vor avea loc în weekend-ul 28-30 octombrie poți afla accesând AICI.

Distracție plăcută!

Back to top button