Popular

ACASĂ – O seară de poveste la Teatrul Verde de Acasă

În seara zilei de 10 august, începând cu ora 19:30, Teatrul Verde din Chișinău, se va transforma într-un sanctuar al tradițiilor și al muzicii autentice românești, găzduind cea de-a patra ediție a evenimentului „Acasă”.                                                  

Sub îndrumarea regizoarei Svetlana Frumusachi, spectatorii vor fi invitați să exploreze bogăția culturală și muzicală a neamului printr-un spectacol ce promite să fie memorabil.

Printre invitații speciali care vor încânta publicul se numără câțiva dintre cei mai iubiți și apreciați interpreți ai muzicii populare de la noi din țară, dar și de peste Prut.

Nicolae Botgros – Dirijorul și Maestrul care va conduce Orchestra „Lăutarii” într-o simfonie de sunete și emoții.

Mioara Velicu, Constantin Enceanu și Mariana Ionescu Căpitănescu voci inconfundabile a cântecului popular.

Cristina Scarlat, Igor Cuciuc și Doina Sulac ai noștri artiști talentați.

Fetele din Botoșani și Adriana Babin îndrăgite pentru eleganța și emotivitatea lor.

Ansamblul „Ștefan Vodă”, dar și Baletul Național al Moldovei „JOC” – Dăinuitori ai tradițiilor muzicii și dansului popular din Moldova.

Împreună, acești artiști de excepție vor transmite o simfonie de sunete, culori și mișcări, aducând la viață tradițiile bogate ale poporului român.

Pentru iubitorii de muzică autentică și pentru cei pasionați de frumusețea cântecului popular românesc, evenimentul „Acasă” la Teatrul Verde pe 10 august este o ocazie unică de a trăi magia și emoțiile unei seri de poveste. 

Ne vedem acolo!

Organizator: iTicket

Partener: Primăria Municipiului Chișinău

Parteneri Media: Jurnal TV, Radio Plai

Back to top button