Popular

Beer Mania 2024 Festival: Beri artizanale cu arome unice și gusturi rafinate

În perioada 2-4 august, iubitorii de bere din toată țara sunt invitați să se alăture celei de-a patra ediții a festivalului Beer Mania, organizat în Parcul Valea Trandafirilor.                             

Evenimentul marchează Ziua Internațională a Berii și promite o experiență memorabilă cu o gamă variată de arome și gusturi intense, create conform unor rețete exclusiviste și din cea mai bună materie primă disponibilă.

Pe lângă degustările de bere artizanală, festivalul va încânta vizitatorii și cu o selecție diversă de delicii culinare. De la gustări afumate și cârnați, până la preparate gourmet, vegane, pentru a satisface toate poftele.

În același timp, programul festivalului va cuprinde o serie de activități, concursuri și concerte live. Pavel Stratan, Crista, Snails și Gândul Mâței vor fi acolo pentru tine.

Evenimentul va începe în fiecare zi la ora 10:00, oferind vizitatorilor timp suficient pentru a explora standurile producătorilor autohtoni și nu doar. Iar cei pasionați vor avea oportunitatea să învețe mai multe despre procesul de fabricație a berii, rețetele speciale și tendințele actuale în industrie.

Beer Mania 2024 Festival este o oportunitate perfectă pentru a petrece un weekend minunat alături de prieteni și familie… Și pentru a crea amintiri!

Organizator: iTicket

Partener: Primăria Municipiului Chișinău

Partener Media: TV8Kiss FM

Iată cum ne-am distrat la edițiile precedente:

Back to top button