PopularTeatru

20-22 ianuarie – Un weeekend cu o mulțime de spectacole deosebite

Ultima lună de iarnă este darnică cu noi și ne aduce un pic de primăvară. Meteorologii ne spun că zilele cu soare nu vor mai dura mult, așacă profită și ieși din casă. Weekend-ul 20-22 ianuarie este bogat în spectacole care merită văzută.

Iată ce îți recomandăm!

Vineri (20 ianuarie)

„MAMA” de Asya Voloșina, regia Dumitru Acriș

mama

Acest spectacol are deja răsunet printre iubitorii de teatru. O istorie, care te lasă cu multe întrebări la care să reflectezi.

„Mama” e un spectacol de o sensibilitate aparte care reflectă cruzimea și abuzul cu care se confruntă femeile în căutarea fericirii, e un spectacol despre cum, uneori, vrem să renunțăm la speranță și de ce e important să continuăm să sperăm!

Spectacolul poate fi urmărit la teatrul „Luceafărul”. Vineri, la ora 18:30.

Bilete pe iTicket.md

Concert Vocal – Simfonic – Mozart Etern

mozart

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevic vă invită în Sala Palatului Republicii la un concertul vocal-simfonic dedicat Zilei Naționale a Culturii, unde se va celebra și pe emblematicul compozitorul W.A.MOZART – geniul muzicii universale, etern și reprezentativ pentru cultura fiecărei țări.

La acest eveniment vor fi invitați doi dirijori din România – Cătălin Țoropoc și Cezar Verlan.

Programul serii va cuprinde celebra Misa Încoronării, Simfonia nr. 35 „Haffner” în Re Major, uvertura operei „Răpirea din Serai” și aria Ilia din opera „Idomeneo”.

În concert vor străluci 4 voci de o expresivitate remarcabilă – Tatiana Costiuc (soprano), Victoria Golovco (mezzo-soprano), Nicolae Vascauțan (tenor) Gheorghe Severin (bas-bariton) și colectivele filarmonicii – Capela Corală Academică „Doina”, director artistic și prim-dirijor Ilona Stepan și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița.

Bilete AICI.

Sâmbătă (21 ianuarie)

MENAJERIA DE STICLĂ

MENAJERIA DE STICLĂ după Tennessee Williams este o dramă de familie cu oameni care trăiesc sub același acoperiș și care caută cu disperare să își găsească fericirea. Tocmai această aspirație devine motivul conflictelor, o luptă disperată pentru dreptul de a trăi viața în conformitate cu propriile dorințe și vise, descoperind universul speranțelor fragile, al deazamăgirilor și singurătăților…

Bilete pe iTicket.md

Alisa în Țara Minunilor

Alice

Teatrul Planeta Clounella spectacolul de animație distractiv, interactiv și educativ pentru copii – „Alice în Țara Minunilor”.

Artiștii vă vor oferi: Spectacol distractiv, dansuri și cântece pentru copii, conținut educativ, sesiune foto cu eroii principali.

Cumpără bilete AICI.

Duminică (22 ianuarie)

Spărgătorul de nuci

spargatorul de nuci

Iubitorii de balet sunt așteptați în acest weekend la celebrul spectacol „Spărgătorul de Nuci” – cel mai cunoscut spectacol de balet din toate timpurile.

Bilete încă se găsesc pe iTicket.md

Fiți sănătos, domnule! (Un spectacol de Petru VUTCĂRĂU)

fiti sanatos, domnule

O comedie perfectă pentru a încheia weekend-ul.

Un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi și nefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea să profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personaje cinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis… cu un mort… care nu este chiar atât de mort!

Bilete pe iTicket.md

Ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend? Accesează acest link și vei afla!

Back to top button