Popular

Evenimente pentru un weekend memorabil. Unde mergem pe 27-29 ianuarie

Weekend-ul este momentul perfect pentru a uita de griji. E timpul să acumulezi energie pozitivă pentru o nouă săptămână. iTicket.md te îndeamnă să îți petreci timpul liber cât mai frumos.

Iată ce evenimente te pot inspira în acest weekend-ul – 27-29 ianuarie.

Vineri (27 ianuarie)

Colivia cu nebune

Colivia cu nebune

Un nou spectacol la teatrul „Luceafărul”, în regia lui Slava Sambriș. O comedie extravagantă despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și moderne.

Un tânăr îndrăgostit, Laurent, hotărăște să se însoare. Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment. Doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, iar Laurent dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… dar fără spoilere!

Intră pe iTicket.md să cumperi un bilet. Nu vei regreta.

De ziua lui Mozart

De ziua lui Mozart

Iubitorii de muzică clasică vor fi răsfățați în acest weekend.

Sunteți așteptați la concertul tradițional susținut de ORCHESTRA NAȚIONALĂ DE CAMERĂ și CORUL NAȚIONAL DE CAMERĂ condus de ILONA STEPAN.

Soliști vocali: TATIANA COSTIUC, soprano, TAISIA CARAMAN, mezzo-soprano, DUMITRU MÎȚU, tenor, VITALIE MACIUNSCHI, bariton.

Dirijor – CRISTIAN FLOREA

În program: Simfonia nr.4, KV 19. Misa în Do major, KV 257 (”Credo”) – PREMIERĂ!

Concertul pentru pian și orchestră nr.20 KV 466.

Bilete AICI.

3+Cristina pe frecventa iubirii

3+Cristina

Începutul de weekend va fi mai frumos cu o comedie romantică.

Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este o istorie a 3 bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă. De această dată întâlnirea are loc în apartament la Iura, de profesie fizician. Ceilalți doi prieteni sunt Nicu – om de afaceri care își înșală regulat soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșală regulat soția. Totul ar fi fost bine dacă Iura nu ar fi tăinuit de ei faptul că a invitat la cină vechea lor iubire din anii de studenție, Cristina.
Așadar, după aproape 20 de ani de la absolvire cei trei o vor revedea pe cea de care au fost îndrăgostiți. Cum vor reacționa Nicu și Relu și cum va fi împărțit mărul discordiei, urmează să aflați, cunoscându-le secretele tăinuite după cortina anilor.

O comedie savuroasă și plină de situații hilare.

Grăbește-te să prinzi bilete pe iTicket.md

Sâmbătă (28 ianuarie)

Unde-i hipopotamul? 3+

unde-i hipopotamul

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță” invită toți copiii la un spectacol despre prietenia adevărată.

„Nu căutaţi comori în jur, cînd le aveţi sub mînă, şi nici prieteni buni şi dragi, când ei sunt lângă tine. Acest adevăr nu a vrut să-l înţeleagă de la început puiul de leu Leo. El a trebuit să treacă prin mai multe situaţii grele, ca să-şi recunoască prietenul adevărat – hipopotamul Boris.”

Prinde bilete la un spectacol pentru copiii tăi, accesând acest LINK.

12 oameni furioșiUn spectacol 16+

12 oameni furiosi

Care e comportamentul nostru în situațiile când viața unui om depinde de noi? În spectacolul „12 oameni furioși”, protagoniștii sunt un grup de jurați ales în conformitate cu regulile și normele sistemului juridic american.

Cei 12 jurați au asistat la partea publică a procesului în care un tânăr este învinuit de patricid. Dacă este găsit vinovat, va fi condamnat la executare pe scaunul electric. Din momentul când intră în sala de votare, după ce au ascultat mărturiile și li s-au prezentat dovezile, cei „12 oameni furioși” sunt siguri de vinovăția acuzatului, însă…

Vino la Teatrul „Luceafărul” să urmărești un spectacol dezbatere despre preconcepții și despre lipsa de empatie.

Bilete AICI.

Wine UP

wine up

Tot sâmbătă seara ești așteptat cu vin savuros și bucate delicioase, la vinăria Cricova.

Veți gusta noua gamă de vinuri „Elogiu”. Aceste vinuri speciale reprezintă un omagiu, o încununare a celor 7 decenii în care vinăria Cricova produce vinuri și spumante de cea mai înaltă calitate.

Meniu:
Stridie/Salată caldă cu scoici/parmigiano reggiano şi avocado.
Medalioane din file de vițel cu bacon/ mămăligă cu cremă de cașcaval și sos demiglace
Ștrudel de mere cu înghețată.

Vinuri:
– Alb sec Chardonnay
– Roșu sec 7 soiuri
– Spumant brut natur
– Licoros dulce alb Tatius

Prețul pentru o persoană – 650 lei.
La achiziționarea biletului puteți beneficia de 50% reducere la excursia în beciurile CRICOVA!

Bilete pe iTicket.md

Duminică (29 ianuarie)

Tosca

Tosca

Duminică seara te poți delecta cu celebra operă – Tosca.

Angelotti, un prizonier politic, se regăsește căutând un refugiu într-o biserică unde este sub aripa lui Cavaradossi, un pictor care este și iubitul faimoasei interprete Floria Tosca. Tânărul pictor se comportă ciudat în timp ce își protejează amicul, iar iubita acestuia începe să îl suspecteze în înșelăciune.

Este o operă în patru acte, în limba italiană, dar și cu subtitrare în limba română.

Bilete se găsesc pe iTicket.md

Fazanul

Fazanul

Teatrul „Luceafărul” ne mai propune o comedie – Fazanul.

Spectacolul „Fazanul”, o comedie spumoasă a cărei personaje fascinante, dar cu existențe nesigure, glisează ușor pe muchia ascuțită a riscului și aventurii, este realizat după un text al dramaturgului francez Georges Feydeau, cunoscut drept copilul teribil al teatrului de bulevard, o figură luminoasă şi fascinantă a farsei inteligente.

Titlul comediei este inspirat din jocul Fazan – un joc de cuvinte de abilitate mintală pentru doi sau mai mulți jucători; cel care pierde, primește titlul de Fazan.

Bilete AICI.

Dacă vrei să afli și ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend accesează acest link

Verifică de asemenea
Close
Back to top button