Popular

Evenimentele ultimului weekend din 2022

Tic-Tac Tic-Tac…

Mai sunt ore numărate pânâ intrăm într-un nou an, dar până atunci merită să-l trăim pe acesta până în ultima clipă. Evenimentele ultimului weekend din 2022 sunt multe și deosebite. Concerte, teatru, petreceri. Ce alegi?

Vineri (30 decembrie)

ALTERNOSFERA – REVELION LA TEKWILL

alternosfera

Datorită numărului foarte mare de solicitări de bilete pentru concertul de lansare al single-ului Bonjour Madame, Alternosfera revin cu un nou concert la Chișinău, cu ocazia Revelionului.

Celebra formație vă așteaptă cu un show de zile mari. Iubitorii de rock nu trebuie să rateze acest concert. Bilete au prețul de 400 de lei, iar în ziua evenimentului vor avea prețul de 600 de lei. Grăbește-te să prinzi bilete, acestea se găsesc exclusiv pe iTicket.md

Invitatul special al evenimentului va fi Satoshi.

CHIRIȚA ÎN PROVINCIE

chirita

Cel mai longeviv spectacol din Republica Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 29 de ani.

Petrece penultima zi din an cu o porție de bună dispoziție cu una dintre cele mai cunoscute și îndrăgiste comedii din teatru. Chiriță amuză publicul și aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor chiar și atunci când plânge.

Bilete se găsesc pe iTicket.md

NUNTA ÎN CER

nunta in cer

Geneza Art vă așteaptă la un spectacol excepțional. „Nunta în cer” prezintă istoria a doi bărbați, care își povestesc experiența de viață, cunoscând dragostea absolută dintre bărbat și femeie ca ființă unică. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, iubirea predestinată.

Un spectacol ce abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.

Bilete AICI.

Sâmbătă

NOAPTE EFERVESCENTĂ LA Château Vartely

noapte efevescenta

Noaptea dintre ani poate fi petrecută în cadrul multor evenimente superbe, care sunt organizate în țară. Château Vartely vă așteaptă să petreceți Revelionul într-un cadru de poveste cu vin bun și bucate alese.

Prețul unui bilet pentru REVELION 2023 la vinărie este de 2500 MDL, pana pe data de 20 decembrie, cu achitare integrală iar după această dată este 2700 MDL. Prețul pentru copii de la 4 – 12 ani este de 1000 MDL, pană pe 20 decembrie iar după această data va fi de 1200 MDL.

Bilete și mai multe detalii despre programul petrecerii găsești pe iTicket.md .

REVELION 2023 – ÎN TON AURIU

revelion

În cea mai magică zi a anului, restaurantul Manhattan ți-a pregătit un meniu împărătesc, decor tematic, atmosferă de poveste, muzică live. Orchestra Dinastiei Valuța si Ady vor distra invitații. În program vor mai fi colinde, urături, tombola. Moș Crăciun va avea cadouri pentru copii cuminți.

Mai multe detalii AICI.

Vă dorim un an doar cu evenimente frumoase!

Back to top button