Popular

Ce evenimente îți recomandăm pentru weekend-ul 24-26 februarie

Weekend-ul mult așteptat se apropie cu pași grăbiți. Știm că ai așteptat zilele cu soare și iată că ele au venit. Așa că ar fi păcat să nu ieși din casă. Am pregătit o listă cu o mulțime de evenimente frumoase care vor avea loc în perioada 24-26 februarie. Ce alegi?

Vineri

Nuntă în cer

nunta in cer

Romanul „Nuntă în cer” prezintă istoria a doi bărbați, care își povestesc experiența de viață, cunoscând dragostea absolută dintre bărbat și femeie ca ființă unică. Este o confesiune tulburătoare despre iubirea perfectă, iubirea predestinată.

Un spectacol ce abordează tema cuplului cu multiplele sale căutări și neliniști, într-o unitate primordială a spiritului uman.

Bilete pe iTicket.md

Soacra cu trei nurori

soarca cu trei nurori

Teatrul Epic de Etnografie și Folclor „Ion Creangă” vă invită la un spectacol de neuitat în care veți avea ocazia să urmăriți una dintre cele mai cunoscute comedii românești. Spectacolul „Soacra cu trei nurori”.

Spectacolul este o adaptare modernă a celebrei snoave a lui Ion Creangă, sub regia maestrului Valeriu Țurcanu. Pregătiți-vă să fiți captivați de umorul și farmecul acestei povești care actualizează proverbul „Lăcomia strică Omenia”. Spectacolul promite momente de suspans și emoție, adresându-se atât publicului de vârstă tânără, dar și celui matur.

Bilete pe iTicket.md

Sâmbătă

Colivia cu nebune

colivia cu nebune

Spectacolul de la Teatrul „Luceafărul” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și familii mai puțin tradițiinale.

Un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare. 

Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții. Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare. De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… 

Bilete găsești pe iTicket.md

LOVE Run FEST

cricova

În cupluri sau singuri, plini de dragoste sau doar în căutare, plini de dezamăgiri și dornici de odihnă sentimentală, pentru voi toți, se organizează prima ediție LOVE RunFEST pe 25 februarie 2023.

Un festival al iubirii și bunei dispoziții, cu o alergare prin galeriile legendare de la Cricova, cu un face painting tematic, concursuri pentru cupluri cu premii romantice și, desigur, mult spumant, vin fiert și gustări.

Înregistrează-te! Vino la ora 8:00 la intrarea în Beciurile de la Cricova ca să reușești să îmbraci masca sărbătorii (face painting tematic), primești setul de lumini de neon, te încălzești  împreună cu un DJ și pornești în alergare prin galeriile renumite în toată lumea!

Primele trei cupluri ajunse la finiș vor primi: o cină romantică – pentru locul I, o excursie cu o degustare – pentru locul II și cea mai mare sticlă de spumant – pentru locul III.

Cumpără bilete AICI

DRAGOSTEA E CEA MAI FRUMOASĂ PACE

anisoara puica

ANISOARA PUICĂ vă invită la un spectacol-concert cu genericul: „Dragostea e cea mai frumoasă pace”.
Cu participarea interpreților: Nicu Țărnă, Vitalie Dani, Elena Croitoru.
Ansamblul de dansuri și cântece „Enigma Romilor” și actorii Teatrului Fără Nume 

Bilete AICI

Duminică

Carnavalul Venețian – concert educativ pentru părinți și copii

carnavalul venetian

Lecție – concert cu ORCHESTRA DE CAMERĂ și ANSAMBLUL DE VIOLONIȘTI al Liceului „S.Rahmaninov”.

În scenă vor fi elevii Liceului de Muzică ”C.Porumbescu” și ai Școlii de Arte „V.Poleacov”.

Dirijor IGOR ERSAC.

Prezintă IRINA MARTÎNIUC.
În program: muzică de Vivaldi, Pergolesi, Paganini, Rossini, Verdi.

Bilete iTicket.md

„Tata” de D. Matcovschi

tata

Văzând pentru prima dată lumina rampei în 1978, spectacolul „Tata” de Dumitru Matcovschi a înscris o pagină importantă în evoluția teatrului național și a artei scenice. Punerea în scenă a acestui text la teatrul „Luceafărul” are multiple conotații – această premieră a deschis cea de-a 60 stagiune a Teatrului.

Considerată la început ca fiind o reflecție a problemelor morale și sociale din societate după încheierea celui de-al doilea război mondial, piesa ”Tata” nu este dominată de descrierea unor momente din trecut, deși pune accent pe înțelegerea și interpretarea acelor momente de către contemporani.

Omul și faptele lui fac legătura dintre trecut și prezent și de felul cum înclină balanța omenescului, depinde firul narațiunii și, implicit, al acțiunii. În viziunea regizorală a lui Slava Sambriș, acest spectacol developează în mod subtil lumea interioară a personajelor, punând în evidență oameni și mai puțin personaje.

Bilete pe iTicket.md

Vrei să știi ce alte evenimente vor avea loc vineri, sâmbătă și duminică? Accesează acest link.

Back to top button