MuzicaPopularTeatru
Trending

Concerte, întâlniri și teatru: Evenimentele din weekend-ul 11-13 noiembrie

Mai e puțin și ne putem bucura de timp liber și relaxare. Vremea frumoasă încă este generoasă cu noi și dacă vrem să ieșim din casă o putem face fără griji. În weekend-ul 11-13 avem mai multe evenimente la care putem merge: concerte, teatru, întâlniri de suflet etc.

Ți-am pregătit câteva sugestii, care cu siguranță îți vor trezi curiozitatea.

Vineri (11 noiembrie)

„MAMA” de Asya Voloșina, regia Dumitru Acriș

Mama 
weekend-ul 11-13

Recent, teatrul Luceafărul a venit cu o nou premieră. Spectacolul „Mama” deja răsună pe rețelele sociale. Tot ce care l-au văzut au rămas impresionați. „Mama” e un spectacol de o sensibilitate aparte care reflectă cruzimea și abuzul cu care se confruntă femeile în căutarea fericirii, e un spectacol despre cum, uneori, vrem să renunțăm la speranță și de ce e important să continuăm să sperăm!

Bilete pot fi cumpărate pe acest link: iTicket.md

Octavio Calleya – Concert Aniversar

octavio calleya

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale vă invită vineri la concertul aniversar al dirijorului Octavio Calleya. Veți avea ocazia să audiați: Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale/Solistă – Elena Demirdjean/
Dirijori: Octavio Calleya, Mariló Carrillo din Spania.

Concertul va avea loc la Palatul Republicii.

Bilete AICI

Sâmbătă (12 noiembrie)

Horia BRENCIU & Orchestra la ,,11 ani de Clubul Nostru”

Brenciu 
weekend-ul 11-13

Horia Brenciu vine la Chișinău pentru a sărbători alături de voi 11 ani a proiectului „Clubul Nostru”. Organizatorii promit o atmosferă de sărbătoare, cu un fourchette delicios, băuturi selecte și dulciuri delicioase. Evenimentul va avea loc la „Madison Park”.

Bilete și detalii doar pe iTicket.md

Ursul păcălit de vulpe

ursul pacalit de vulpe

Tot sâmbătă te îndemnăm să îți bucurii copiii cu spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”. Povestea cunoscută de generații întregi este jucată într-o manieră modernă la Odeon.

Grăbește-te să prinzi bilete: iTicket.md

Duminică (13 noiembrie)

Women inspire by VIP Magazin

weekend-ul 11-13

Revista Vip Magazin organizează un eveniment de excepție cu femei care inspiră, femei care s-au reinventat și femei care mișcă sori și stele. Vei avea ocazia să cunoști femei îndrăgite de la noi și povești de viață demne de romane. Atmosfera va fi întreținută de Angry Band, șampanie și cadouri pentru fiecare.

Bilete se găsesc doar pe ACEST LINK

Premieră! ZĂVORÂTUL

weekend-ul 11-13

După ce a obținut faima la Moscova prin multe roluri, Igor Chistol revine la Chișinău cu monospectacolul „Răvorâtul.”

Spectacolul regizat tot de Igor Chistol este într-un thriller desfășurat la viteză neregulamentară, în care viitorul se confundă cu trecutul, iar comicul devine tragic de absurd.

Vino să vezi un spectacol despre povestea unui bărbat care-a avut tot ce-a visat vreodată: un scop, o iubire, o viață. Odată. Apoi, nu le-a mai avut niciodată…

Detalii despre dată, locație și bilete – iTicket.md

Vrei să afli ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend? Mergi pe iTicket.md

Verifică de asemenea
Close
Back to top button