Popular

Festivalul Street Food & Wine din Chișinău by iTicket în National Geographic

Festivalul Street Food & Wine din Chișinău, organizat de noi, echipa iTicket, a fost recent remarcat în prestigioasa revistă National Geographic din primăvara anului 2024. Această mențiune aduce o nouă lumină asupra diversității culinare și culturale a Moldovei, atrăgând atenția cititorilor de pretutindeni către evenimentul care va avea loc pe 14, 15 și 16 iunie pe strada pietonală “Eugen Doga” din Chișinău.

iTicket – liderul pieței de evenimente în Republica Moldova

De-a lungul anilor, am pus bazele unora dintre cele mai mari și mai populare festivaluri din țară, atrăgând anual peste 200.000 de vizitatori. Evenimente precum “O Seară în Parc”, “Acasă”, “Kaleidoscop”, “Beer Mania”, “Chișinău BBQ Festival” și multe altele au devenit puncte de reper în peisajul cultural și social din țara noastră.

iTicket are misiunea de a face cultura și frumosul accesibile pentru toată lumea. 

Prin intermediul platformei online de vânzare a biletelor, oferim acces ușor și convenabil la mii de evenimente culturale, artistice și de divertisment desfășurate pe teritoriul Republicii Moldova. Fie că este vorba despre concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă sau festivaluri gastronomice, suntem aici pentru a facilita experiențe unice și memorabile pentru publicul larg.

Despre National Geographic

National Geographic, cu tradiția sa îndelungată în explorarea și promovarea diversității culturale și naturale a lumii, recunoaște astfel contribuția festivalului la valorificarea patrimoniului cultural și culinar al Moldovei. Prin această mențiune, Moldova își consolidează poziția pe harta mondială a evenimentelor culturale și gastronomice, atrăgând atenția publicului internațional asupra bogăției sale culturale.

Vă invităm cu drag să vă alăturați nouă la Festivalul Street Food and Wine din Chișinău, care va avea loc pe 14, 15 și 16 iunie pe Strada pietonală “Eugen Doga”. https://iticket.md/event/street-food-wine-festival

Veți avea ocazia să vă bucurați de spectacole live susținute de artiști de talie internațională precum David Ciente, Manuel Riva și Vanotek, alături de renumitul cvartet Select Quartet. 

În același timp, veți experimenta o gamă largă de delicii culinare, de la preparate tradiționale la bucate internaționale și bine-înțeles vinuri alese cu grijă pentru a vă completa experiența gustativă.

Anul trecut a fost savuros, vezi și tu atmosfera în video. Ne vedem la ediția 5 în luna Iunie!

Back to top button