FestivalPopular
Trending

Petrecerea verii nu trebuie ratată, doar până Duminică poți lua bilet Early Bird! Vino la Festivalul Kaleidoscop și bucură-te de artiști renumiți!

Dragi prieteni,

Vino la Festivalul Kaleidoscop ia Bilete Early Bird! A sosit momentul mult așteptat! Petrecerea verii este aici și anume Festivalul Kaleidoscop, care va avea loc în perioada 24-25 iunie 2023. Acest eveniment extraordinar îi va aduce pe aceeași scenă pe artiști și creatori renumiți, în sânul naturii. Vino la Festivalul Kaleidoscop, ia Bilete Early Bird!

Dacă vreți să vă distrați și să vă bucurați de muzică, artă, dans și multe alte experiențe interesante, atunci Kaleidoscop este locul perfect pentru voi! Aici veți avea ocazia să explorați diferite zone cu băuturi răcoritoare, activități culturale, experiențe culinare unice și multe alte surprize interesante. 

Printre artiștii renumiți care vor evolua la Festivalul Kaleidoscop se numără nume mari precum: Smiley, Inna, Carla’s Dreams, The Motans, 3 Sud Est, Mark Stam, Sasha Lopez, Andrew Rayel, iar în premieră va cânta la Chișinău Trupa Vama cu Tudor Chirilă. Nu ratați această ocazie unică de a-i vedea performând live și de a vă bucura de muzica lor fantastică. Dacă mai stai pe gânduri, vezi cum ne-am distrat anul trecut:

Dar grăbiți-vă! Biletele early bird sunt disponibile doar până la sfârșitul acestei săptămâni, așa că nu mai stați pe gânduri și cumpărați-vă biletele acum de pe site-ul festivalului,KALEIDOSCOP Music Festival 2023. În plus, acum este momentul perfect pentru a vă invita și prietenii și familia să se alăture petrecerii și să se bucure împreună de tot ce are de oferit Festivalul Kaleidoscop.

Nu ratați petrecerea verii și vino la Festivalul Kaleidoscop! Va fi o experiență pe care nu o veți uita niciodată!

Back to top button