Teatru

„Bună dimineața, tăticule” – o comedie despre ispite și infidelitate

Îți dorești să râzi cu poftă și să îți ei doza de bună dispoziție? Atunci este musai să vizitezi teatrul Satiricus, oricât de des ai ocazia. Aici vei viziona o mulțime de piese de teatru, care îți vor aduce buna dispoziție. Ultimul spectacol pe care l-am văzut este „Bună dimineața, tăticule” – o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret și montat de maestrul Sandu Grecu.

buna dimineata, taticule

Spectacolul e o comedie spumoasă despre veșnicul trunghi amoros. El, amanta și soția. O piesă de teatru despre cât de fragilă și slabă este fire omenească în fața ispitelor. Despre imoralitate, infidelitate vs devotament și inocență.

Ștefan este un bărbat căsătorit și cu o situație financiară destul de bunicică. Acesta are chef de aventură și senzații tari, astfel invită o tânără domnișoară la el pentru a petrece o noapte împreună.

Soția lui Ștefan, Sofie este plecată într-un alt oraș pentru a rezolta niște probleme de afaceri. Momentul perfect pentru Ștefan pentru a face tot ce îi trece prin cap.

Aflat în apartament cu tânăra Julie, acesta are emoții și tresare ca ars la fiecare zgomot. Dar pentru că de ce îți este frică nu scapi, Sofie se întoarce acasă pentru că zborul a fost anulat. Acesta își surprinde soțul cu o domnișoară tânără în casă și trage concluziile imediat.

Ștefan fiind în mare încurcătură face o mișcare neașteptată. Acesta îi spune că tânără Julie este fiica lui, mai exact rezultatul unei aventuri din tinerețe. Vă puteți da seama ce se întâmplă de aici încolo? Comedie adevărată!

buna dimineata, taticule

Ștefan și Julie mimează un tată și o fiică, care nu s-au văzut de mult timp, iar Sofie se face că îi crede.

Situația devine și mai interesantă când își face apariția mama tinerei Julie, Marlene.

Bună dimineața, tăticule – e o comedie relaxantă cu umor de calitate și subtil. E un spectacol potrivit pentru tine și partenerul/partenera ta. Îți garantăm buna dispoziție.

Spectacolul se joacă la Teatrul Național „Satiricus”. Găsește bilete pe iTicket.md

Back to top button