Popular

Ce evenimente să vizitezi în weekend-ul 18-20 noiembrie

Meteorologii ne promit în acest sfârșit de săptămână primii fulgi se zăpadă, așa că am decis să îți propunem evenimente mai „călduroase” pentru weekend-ul 18-20 noiembrie. Spectacole, cursuri sau filme – ai ce alege!

Vineri (18 noiembrie)

Concert Simfonic

Vineri, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, vă invită la un concert deosebit la Palatul Republicii, cu un oaspete special din România.

În program:
W. A. Mozart – Simfonia nr. 3 în Mi bemol Major, KV 18
W. A. Mozart – Concertul pentru pian și orchestră nr. 23 în La Major, KV 488
Solist – Marcel Lazăr (pian)
P. I. Ceaikovski – Serenada pentru orchestră de coarde, op. 4

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”
Dirijor – Răzvan Apetrei, (România).

concert simfonic

Biletele doar în rețeaua iTicket.md

Curs practic „Etichetă și protocol”

Felul cum ne comportăm este cartea noastră de vizită. Zilnic s-ar putea să facem greșeli de etichetă, dar nici să nu știm asta. Dacă îți dorești să îți cultivi cunoștințele în acest domeniu ai ocazia să participi, vineri, la un curs de etichetă și protocol. Speakerul cursului va fi Ariana TROFIM, Magistru în Drept Internațional, Laureat al Concursului Internațional pentru protocol și etichetă, or. Moscova 2021, Autor al Ghidului practic „Protocolul Instituțional”.
Bilete și detalii: iTicket.md

eticheta și protocol

Sâmbătă (19 noiembrie)

Moldova In Fashion Conference 2022 – Innovation For A Sustainable Future

Iubitorii de modă sunt așteptați la un eveniment dedicat modei sustenabile. Subiectul conferinței din acest an va fi: „Inovare în modă pentru un viitor sustenabil”. Acesta este un eveniment de referință care va aduna, în același loc, antreprenori locali și experți internaționali în domeniul modei, pentru a seta o discuție despre tendințe, concepte inovatoare, tehnologii emergente și soluții de afaceri „out of the box”.

Evenimentul promite discuții interesant, oameni deosebiți și multe premii.

Detalii și bilete: iTicket.md

conferinta fashion

Memoria

Cinematografia din Republica Moldova nu stă pe loc. „Memoria” este o nouă producție realizată la noi. Filmul îi are ca protagoniști pe Edmund şi Mari, care se trezesc fiecare într-un oraş completamente străin, în afara timpului lor, în care fiecare om se comportă ca şi cum i-ar cunoaşte de-o viaţă, oraş pe care nu îl pot părăsi decât ca rezultat al hazardului. Un love story la graniţa dintre vis şi realitate ce evită excesele melodramatice prin meditaţia din jurul fricii noastre de necunoscut.

Din producție fac parte: Mariana Chisnicean, Constantin Ipati, Johny Alici, Anatolii BAHov, Mihail Turculet, Andrei Raciuc, Emilia Jereghi, Iurie Casap, Mihaela Strimbeanu, Marius Turcanu, Genadie Gumenco.

Filmul poate fi vizionat la cinematograful Odeon. Bilete AICI.

memoria

Duminică (20 noiembrie)

Cel Mai Scump Cadou” – Spectacol Tematic Interactiv de Animație pentru Copii

Copilul tăi merită puțin răsfăț și îl poate primi chiar duminică de dimineață.

Spectacolul „Cel mai scump cadou” este o quint esenta a spectacolului „De ziua ta, mamico” jucat în premieră pe 06 martie 2022, în care învățăm cele mai frumoase cadouri se ascund în noi – oamenii, iar cel Acesta este program interactic, în care copii vor interacționa cu personajele.

În roluri principale: Elena Grădinaru, Cristina Țapu, Victoria Florea, Daniela Vizin, Eugen Șveț.

Locurile sunt limitate. Grăbește-te să prinzi bilete: iTicket.md

spectacol copii

„Flori de mină” de Csaba Szekely

„Flori de mină” este un spectacol tulburător, a cărui acțiune pare desprinsă din tabloul obscur al zilei de azi – situația din satele și orașele noastre. Textul reprezintă o descifrare a realității cu care ne confruntăm, o realitate în care luminiţa de la capătul tunelului refuză să se arate.

Spectacolul nu este unul sumbru, iar acest lucru se datorează textului care poartă amprenta unui umor specific, un umor amar, şocant, pe alocuri, chiar, poetic. E un umor plasat la limita dintre normalitate şi nebunie, ca și viața protagoniștilor de altfel.

Atenție piesa de teatru conține limbaj licențios! și este 18+

Bilete: iTicket.md

flori de mina

Ce alte evenimente vor avea loc în acest weekend? Vezi chiar tu pe acest Link.

Back to top button