CopiiTeatru

„Ursul Păcălit de Vulpe” (povestea veche cu un suflu nou) la Teatrul Popular

A fost odată ca niciodată…o vulpe vicleană, ca toate vulpile… un urs credul și un biet gospodar.

Vulpea șireată îl învață pe urs să pescuiască și pe gospodar îl lasă fără desaga cu pește… Nu știi cum? Vino la Teatrul Popular să revezi povestea roșcatei și a „prietenilor” ei.

Cine nu cunoaște povestea lui Ion Creangă? O poveste atât de veche, dar mereu actuală și cu priză la cei mici. E atât de frumos să mergi la teatru cu puiul tău de mână și să trăiești emoțiile copilăriei. Să râdeți și să vă bucurați de povestea atâtor generații.

Actorii Teatrului Popular i-au cucerit pe cei mici cu jocul actoricesc, muzica și dansul.

Nicoleta Fiodorov reușește să joace perfect rolul roșcatei șirete, simpaticul Ion Juglea îl portretizează pe ursul păcălit, iar Victoria Roșca are un rol deosebit în această piesă. Actrița aduce un suflu nou poveștii, dar nu vreau să îți spun toate detaliile, mai bine să mergi și să te convingi.

Dacă nu ai mers încă niciodată la un spectacol pentru copii, atunci zic să te pregătesc un pic. Aici nu vei găsi spectatori tăcuți și liniștiți, dimpotrivă, sunt gălăgioși, râd mult și se bucură, dar asta nu e o problemă. Actorii adoră să interacționeze cu cei mici și să îi facă să se simtă parte din poveste.

 Spectacolul „Ursul păcălit de Vulpe” este jucat de Teatrul Popular în incinta cinematografului Odeon. Îți recomand să intri chiar acum pe iticket.md și să prinzi bilete pentru că acestea se vând ca pâinea caldă.

Back to top button