Popular
Trending

Teatru, cursuri, întâlniri…Tu ce alegi în weekend-ul 25-27 noiembrie?

Știm că deja te pregătești de weekend. Așa că noi, așa cum te-am obișnuit deja, venim cu câteva propuneri de evenimente pentru acest sfârșit de săptămână. Având în vedere vremea rece de afară îți propunem câteva spectacole, întâlniri de suflet și conferințe.

Vineri (25 noiembrie)

Funia – Premieră

Funia

Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă invită la o nouă premieră. Funia este o comedie neagră (criminal detectiv). Spectacolul este o adaptare după piesa FUNIA (ROPE) a autorului englez Patrick Hamilton.Tot în baza acestui text a fost făcut renumitul film „ROPE” în regia lui Alfred Hitchcock.

Acțiunea piesei se desfășoară într-un apartament de lux din New York. Doi tineri îl omoară pe prietenul și colegul lor de facultate, David Kentley. De ce? Pentru senzație. Brandan și Phillip decid să ascundă cadavrul într-o ladă și organizează o petrecere chiar în apartamentul în care s-a petrecut crima. Această ladă va servi drept masă pentru sărbătoare. Printre invitați este tatăl lui David, mătușa lui, logodnica lui, colegul lor de facultate, Keneth și cireașa de pe tort este profesorul lor de filosofie, Rupert Cadell. El este cel care … ar fi păcat să vă spunem totul, mai bine cumpărați un bilet la spectacol: iTicket.md

FARA PIJAMALE după Mawby GREEN și Ed FEILBERT

Fara pijamale

Spumoasa și savuroasa comedie „Fără pijamale” după Mawby Green și Ed Feilbert are la bază farsa franțuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz. Piesa, care s-a jucat ani în șir pe Broadway și la Hollywood cu casa închisă, având parte de un succes fulminant, ajunge acum și pe scena Teatrului Național SATIRICUS. „Fără pijamale” aduce cu sine și o serie de intrigi, farse pline de umor, infidelități, decepții, promisiuni ce nu pot fi ținute, răsturnări de situație și schimburi de identități, care vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca râsul.

Spectacolul are toate ingredientele unei seri de vineri perfecte. Bilete AICI.

Sâmbătă (26 noiembrie)

Conferința pe nutriție „Alimentația pas cu pas către sănătate

conferinta

Vrei să slăbești, dar nu îți reușește sau simți că alimentația ta nu e deloc sănătoasă, atunci sâmbătă ai ocazia să afli informații prețioase chiar de la specialist.

Alina Epure este doctor în nutriție, diabet și boli metabolice, biochimist, terapeut nutriționist, health coach practitioner și membru ESPEN.

Alina are o experiență de peste 10 ani în domeniul nutriției medicale, inclusiv la Palazzo Fiuggi (Italia) și Viva Mayr (Austria), specialista își dorește să inspire cât mai multe persoane să adopte un stil de viață sănătos si armonios. 

Evenimentul va avea loc la Toro Center. Bilete doar pe iticket.md

SONATA LUNII

Sonata lunii

Dacă nu ai văzut piesa asta de teatru, să știi că te invidiem Trebuie să o vezi numaidecât și îți recomandăm să mergi cu partenerul/partenera.

Sonata Lunii este o poveste cu patru personaje multiplicate, care reprezintă vecinii de jos și de sus. Vecinii de jos sunt împreună de mulți ani. Abia dacă se mai privesc, iar certurile au devenit o constantă în relaţia lor. Într-o seară de vineri, vecinii de sus, puțin mai tineri decât ei, vor veni în ospeție. Ce nu ştiu gazdele este că această seară se va transforma pe neaşteptate într-o orchestră de emoții neacordate. Muzică clasică, teme picante, situații provocatoare care pun în evidență problema cuplului de la relația de dragoste până la experiența în sex. O comedie 18+ care te va ține pe val.

Bilete AICI.

Duminică (27 noiembrie)

Jucăm ultima carte

Diana Ballerini

Diana Ballerini vă așteaptă la o întâlnire de suflet. Femeia de afaceri adoră să se întâlnească cu comunitatea sa și să împărtășească din experiențele sale.

„Viața este un joc de cărți, unde fiecare din noi este jucătorul și are propriul adversar. Luptăm abundent pe parcursul întregii partide, dar ajungem la ultima și realizăm că un pas greșit – este un pas fatal.

Vă aștept pentru a vă prezenta câteva combinații câștigătoare.”

Detalii și bilete pe iTicket.md

FATA MORARULUI

Duminica este despre timpul petrecut cu familia.

Teatrul „Alexei Mateevici” invită cu drag părinții și copiii la spectacolul „Fata Morarului” după motivele poveștii Fraților Grimm, „Vârtelnița fermecată”. Un spectacol despre situații complicate, despre minuni neașteptate și despre faptul că orice lucru bun își are prețul lui.

Detalii și bilete AICI

Ce alte evenimente se vor petrece în acest weekend afli accesând acest link: iTicket.md

Verifică de asemenea
Close
Back to top button